Inlägg 19.

Idag är det alla jävla hjärtans dag. Inte speciellt förtjust i denna dag. Känns mest som en dag som är "gjord" för alla som är kära eller har familj, så att alla andra som är ensamma ska känna sej ännu mera ensamma. Som om inte redan Jul & alla andra högtider räcker för det (eller ja, alla dagar överhuvudtaget kanske). Men men, affärerna får väl in lite exstra å det behövs väl i dessa tider kanske?.

Vart ute i Sofies och deras hus idag och kollat. Tog med oss mat och tårta ut (och jag medger, den var dekorerad med ett hjärta, pinsamt). Finns fortfarande en massa att göra där ute, men det kan nog allt bli fint. gillade tapeterna som Sandra å pappa slet med att få upp, mönsterpassning kan man tala om där.

Ikväll så är det kalas hos Sussie, ska ditt å äta mat, dricka vin och kanske få se lite på melodifestivalen om man har tur? :) Trevligt ska det bli iallafall!

Oj, och nu har visst klockan sprungit iväg.

Bye bye


Dagens klädder: Haha Eriks.

Kommentarer
Postat av: Tessan

Ja det är ju dety värsta med dessa dagar, alla ensamma männiksor blir ännu mer ensamma. Men jag lovar dig, en dag sitter du på en mysig resturang med en kille du älskar på självaste Alla hjärtans dag! hihi.. Och kanske även en massa andra dagar med. ;)



Nu undrar du säkert vad jag gör uppe detta klockslag men kom nyss hem från bion och väntar på att toan ska bli ledig. Ses nästa vecka. Puss

2009-02-15 @ 00:27:21
URL: http://tessanrudin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0