Inlägg 53

Dagens postitva : Peace & Love biljetten är inhandlad!!!!!!

Dagens negativa: Mina tjockisbyxor sitter som ett smäck på mej, Inte okej alls!

Inlägg 52

Precis suttit och gör bölat till Cityakuten, var avsnittet då Mark dör. Tror aldrig jag sett nått sorligare!

Annars har jag vart och tränat idag, första gången på evigheter. Efter det var det middag på Kinesen med klassen. Och igår var det middag med jobbet, bara en massa ätande nu mera :)

Nu är det även dags, ska ta och köpa min Peace & Love biljett. Får helt enkelt hoppas på det bästa! :)


Dagens ska: Köpa biljett!

Inlägg 51

Befinner mej just nu i Sthlm, varit här sen i torsdags. Tog Bus4you upp, sjukt sköna sätten, kommer verkligen aldrig mer kunna åka me Swebus nu. 

Torsdagen var det kalas för Cisse, en riktig lebbfest helt enkelt, avslutade det hela på gayklubb, så nu kan jag stryka det från min "att göra lista":)

Fredagen blev det inte mycket gjort, lämnade endast lägenheten för att inhandla alkohol. Så blev det förfest hemma hos Ellen. Sen en sväng till nått ställe här på Telefonplan.

Denna dag börjades dock med Mio min Mio filmen, hade inte sett den innan, vilket ju inte alls va okej. Men fann den sådär va. inte Lotta direkt.

Sen åka jag in till staden med Johanna, vi har gått gått och gått. Först va vi och åt på Söder, sen tog vi oss till gamla stan där vi trängdes med en massa turister. Efter det gick vi förbi Slottet, där vi självklar hoppade in och hälsade på Kungen, efter det gick vi förbi GrandHotel där alla kändisarna bor när de är här på besök. Sen fick ju jag såklart den birljanta ideen att vi skulle hoppa i lite snabbt på Zara, bara för att titt liksom, ha, gick därifrån med shoppingpåsar båda två. Sen tog vi oss till stureplan och letade kändisar, såg dock ingen såklart, men fick iallafall se den kända Svampen.
Innan  vi begav oss hem gick vi förbi Hötorget å köpte oss en massa jordgubbar.

Kvällen är planerad pyjamasparty men flöt. Nice nice.

Är inte det minsat sugen på att åka hem imorgon, vill verkligen inte! 
Förstår inte heller hur jag ska ha tid att jobba denna sommar, har en massa saker som jag ska göra ju! Har visserligen absolut inga pengar så det är ju kanske tur att jag inget kommer hinna hitta på.
 



Dagens mat: Flöt!




Inlägg 50

Idag är det eurovisin final och här sitter jag, johanna å Emily och tittar som bara den:)

Internet funkar äntligen igen, underbart som bara den! Trevliga 3;killen fixsade det så fort åt mej, I like!

Ikväll är det även vin och öl, det är nice så.


Dagens låt: Glasvegas - alla alla låtar! 

Inlägg 49

Hatar TRE! Eller ja, hatar mej själv som är så jäkla oteknisk så det finns visst inte!

Ikväll ska jag bli full, det är mitt mål, å glömma bort allt som har med datorer att göra.

Dagens humör: Irriterad!

Inlägg 48

Mitt internet har visst bestämt sej för att sluta fungera, förstår inget. Och helt handikappad känner jag mej.

Sitter i skolan nu, ska ta tag i praktikuppgifterna. kul, inte.

Helgen i Varberg var gör nice. Förstår verkligen inte vad jag gör här hemma, trivs alltid så himla mycket bättre borta. Men visst, är man borta ett tag så blir det ju som hemma tillslut, långdraget. Borde egentligen flytta runt hela tiden, så det bara blir nya upplevelser å platser konstant. Vore inte helt fel:)

Igår var jag tillbaka hos Tessan igen, precis som vanligt, är väl dock en av sakerna som faktiskt är roligt hemma, å träffa alla vänner.

Ska även ta och höra med Sofie om hon och Hugo ska hem till mamma å pappa nått i veckan. Köpte en tröja till Hugo i Ullared, var där en sväng i lördags, måste ju se hur söt han kommer va i den liksom, Allt klär ju en skönhet så ;)


Dagens väder: Blä




 


RSS 2.0