Inlägg 134

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt

Kul att man inte fattar hur man beter sej när man är fuller. Borde man väl lärt sej när man är hm... 32?

Gårdagen var trevlig, hela helgen har vart trevlig. Flera sådana, T A C K !

Inlägg 133

Mår sådär snuskigt bra just nu!

(bara väntar på att det ska vända.)
haha

Inlägg 132

Precis fått jobb i sommar! På Kungshöga hemmet här i Mjölby, tror det är den avdelningen som Hannas mormor bor på:) Dock kunde hon fortfarande inte lova mej natttjänst, men jag låg högst upp på listan om hon fick ihop det. Blir nog bra vilket som, kan ju va kul att prova på nått nytt liksom.

Annars har jag vart en sväng nere i stan idag, köpte nya solglasögon och ett skärp på Lindex.
Hållet där tanden satt gör fortfarande lite ont, men håller tummarna för att det beror på att det håller på att växsa ihop.

Kollar på love actually igen, eller igen o igen, han aldrig se klart den igår.

Senare kanske Hugo kommer en lite sväng till mej, Sofie ska ju in till mantorp å hämta vagne, så då tänkta jag krama sönder honom en stund;)

Inlägg 131

Undrar hur fan det är möjligt att ha tandvärk när man tagit bort tanden!!

Blir G A L E N !!!

Kan ge mej fan på att det blivit infekterat. Orkar inte med mera problem, jävla tänder!!


Inlägg 130

Love actually måste väl vara världens absolut mysigaste film, så fin så det finns inte! Sitter här och bara njuter:)

Har vart duktig och tvättat lite nu på morgonen, var inte så mycket så det gick himla fort.

Idag ska det ju visst tränas igen, känner dock inte för det alls, men det är väl bara att dra sej ner. Måste iallafall sola, vill ha färg nu!!

Tycker även Maria kan ta och komma hem från Thailand nu, vill ha lite fler slingor i håret, kanske även klippa upp håret lite till :)

 


Inlägg 129

Precis hemkommen från Monica. Ätit jättegod mat (för mycket) pratat o haft det trevligt! :)

Nu är det tv:n, för ovanlighetens skull. Men har en känsla av att jag snart kommer lägga mej, förstår verkligen mej inte på min kropp för stunden.

På fredag ska det bli fest, ser vi fram emot:)


Ska även försöka träna imorgon igen, eller kanske simma, skulle ju kunna fixsa det där intyget då med.

Borde nog även ta ett par värktabletter snart, börjar få lite ont känner jag.




Inlägg 128

Min kind blir bara mer svullen för var dag. Inte vackert alls, saknar min "normala" kind, vill att kindbenen ska synas ju!

Sitter och kollar på Efter tio med Malou, Anna Anka är med. Hon är bara för tydlig, men måste säga att jag inte finner henne riktigt lika blåst som hon gjorde innan, men underligga tankar har hon allt ibland.

Idag ska jag iväg och träna, det var inte igår så är verkligen behövligt!
Sen ikväll så är det middag med Hanna och Monica, ska bli himla trevligt. Har nog inte träffat Monica sen i sommras (om jag kommer ihåg rätt) :)

I helgen ska Sussie ha kalas "igen", vet dock inte än, men måste väl meddela fröken snart antar jag:)

Hoppas hoppas sååå att jag kan åka ner till Emelie, behöver komma ner en sväng känner jag! Vore SÅ kul!

Ne, kaffe kanske?


Inlägg 127

Är hos Tessan och Wilma, har målat och haft oss. Sitter och väntar på kvällsamaten nu, det är inte fel. Klyfftpotatis och kött, nicccce!

Hanna är här ute och gör oss sällskap med, David är i Västervik och jobbar denna vecka. Han skulle visst va snäll och hämta en vagn som Sofie å de har köpt där.

Annars har dagen vart trevlig, jobbintervjuv på Kungshögahemmet gick okej. Hon trodde dock inte hon skulle kunna erbjuda mej enbart nattjobb i sommar, men kanske ena perioden iallafall.

Kollade på Ondskan idag på etiken och disskuterade kring filmen, trevligt. Sen hade Yvonne med sej Winnerbröd, gott som bara det. 

Ne, nu är visst maten snart klar=)
 


Inlägg 126

Melissa Horn - Lät du henne komma närmre

http://www.youtube.com/watch?v=VNYqOIbotc0


En Melissa morgon, inte helt fel ibland.


Inlägg 125

Jag överlevde dagen!!! Klarade mej igenom det hela utan att svimma, kräckas eller gråta! Även utan lugnande, vilket var skönt när det var över, hade ju fått siitta kvar i en timme annars.
Mitt ben fick dock knäppen när jag låg där och började skaka som aldrig för. Men kunde tydligen va en biverkning av bedövningen, finns tydligen adrenalin i det.
Lite små ont har jag allt nu, men abslout inget att klaga över. Det enda träliga är att jag smakar blod i munnen, går och spotar hela tiden. Men går väl över på några dagar hoppas jag.

Annars har jag lekt med Hugo idag, sån skillnad på han när inte Sofie är i närheten, mycket roligare o mindre gnällig, haha.

Halv åtta hos mej nu, mysigt värre!

På onsdag har jag dejt inbokad meh Hanna och Monica, ska bli himla trevligt:)


Inlägg 124

Kollar på Wallander just nu och undrar, han den unga killen som sprang när polisen kom till hans hus, var inte det han som är med i Falk filmerna?? Isåfall är han ju med i den nyaste Wallanderfilmen med, fast spelar en annan person. Illa!

Annars så sprang dagen helt plötsligt bara iväg, fort fort fort.

Om 12h är det över!

Ska även få träffa Hugo imorgon, han ska visst va hos pappa medans vi är i Linköping, dagis är tydligen stängt. Så får väl tänka på det när jag ligger där. (haha, ett jäkla tjat om mina tänder).

Sen ska jag kanske ner till Emelie helgen då melodifestivalfinalen är! Kanske även ta en sväng till Gbg då, för mins jag inte fel så är Johanna där då?. (Och Johanna, du är bjuden på fest hos Emelie på lördagen, Madde med såklart, om ni vill?)

Blev även lite sådär nöjd nyss, kände att det var trevligt, mitt humör behövde det:)


Inlägg 123

Kan man misslyckas med varma mackor tror ni? Det kan jag meddela att det kan man.
Brödet blev bränt på undersidan och kanterna
Osten vägrar att smälta
Skinka krymper ihop så man knappt ser den
löken försvann även den på nått underligt sätt.
Tomaterna är väl dom som höl sej bäst, men dom är istället sjukt varma i hundra år.

Undrar vad det är för fel på mitt kök.

inlägg 122

Sitter hemma  i soffan och kolla OS, himla trevligt av svenska pojkarna o kamma hem två medaljer till, spännade var det med. Men, hur lik var inte han som vann Berra??? Läskigt, trodde nästan det var han som stod där när han log. (Hitta dock ingen bild som var lik så jag kan vissa, men titta på sporten ikväll, lär säkert vissa bilderna)

Igår var jag somsagt hos Tanja och kollade melodifestivalen, trevligt så. Åt onyttigheter och drack lite öl/vin. mest jag dock, hehe)

Sen undrar ju hur vädret tänker, gööör fint idag, samma sak föra söndagen. Varför söndagar liksom?? Hade det inte vart bättre å ta det fina på en lördag!

Ska nog dra mej ner till affären en sväng, känna solen lite liksom.

Imorgon är dagen jag fasat för i över ett halvår. Ska bli skönt när det är över sen, får tänka mej längre fram, på det som kommer efter, när jag ligger där. Sa de på psykologin att man ska göra, funkade ju föra gången. Bara jag väl ligger där i stolen så ska dte nog gå bra.

Sen är det spooooooortlov i 1 vecka. Har 1 uppgift att göra, men den boken har inte jag så hehe....

Ne, nu ska visst en svensk köra här.

Trevlig söndag!

"vem ska klippa navelsträngen då"  hahaha.

Inlägg 121

Gick från görpepp till misspepp så fort.

Ska ner till tanja och kolla meldofestivalen nu, ska ta me tusan dricka en öl iallafall.


Nu vill jag med ha vår!


Inlägg 120

Okej, nu börjar till och med jag bli trött på detta väder! Det får som sagt hemskt gärna ligga kvar snön, men det behöver verkligen inte komma ner mera nu!! En känner sej helt isolerad när det håller på såhär, för man vill ju inte gärna ge sej ut på vägarna i onödan. 

Annars vet jag inte vad som hänt med min kropp, vaknar av sig själv gör tidigt på morgonen. Menar, förra veckan försov jag mej när jag började 10.40, å i går vaknade jag 7.50, av mej själv. Men är väl skönt det.
Fått himla ont i magen med, typ vid höger äggstock, typ där jag tror blindtarmen är. Vore väl typiskt om man skulle åka på det nu, när akuten och allt lär va överfullt med folk som ramlat och kört i.
(fast skulle de då ändå söva mej, kanske de kunde ta tänderna samtidigt, o då vore de ju inte så fel, hoho;)


Min balkongdörr har även blivit för "stor", går inte att stänga ordentligt. Sådär lagom skoj när det är vinter ute. Men får väl hoppas att det krymper snart, har ju hänt innan så.

Ne, kolla in lite nyhetsmorgon kanske. Är ju inte varje lördag=)

 




Inlägg 119

Provet gick bajs idag. Tror aldrig jag svarat så dåligt innan, men men. Får skylla mej själv som inget plugga (fast kan inte påsto att jag bryr mej spec.)

Redovisningen gick iallafall okej, trots att två var borta och hon som jag fick redovis med har jättesvår svenska att förstå. Jag fick beröm, å det är faktiskt det som är viktigast, hehe ;)

Annars har jag vart uppe hos Tanja en sväng på em, blev bjuden på scones, himla goda!
Fick dock meddelande av henne precis att slingningen hon skulle göra hade blivit katastrof, måste förmodligen klippa av håret. Inte avundsjuk!! Är väl bland det suraste som finns att va tvungen å klippa fast man inte vill.

Ne, behöver mat nu!

(Åh nej Hanna, jag är verkligen inte med barn, haha)

Inlägg 118

Okej, jag vet att man inte ska skriva i gåtor. Men det skiter jag i just nu. haha.

För nu är jag nervös på riktigt, å tycker inte om det alls. Är väl därför jag inte håller på med sånt här. Men men, hur fel kan det gå?!

Pluggandet blev det absolut inget med idag, kommer alltså gå fan imorgon. Men det struntar jag i, för har ju faktiskt ingen nytta av de här betygen ändå så.

Ne, nu måsta jag ta nått å äta.

Inlägg 117

14 år till salu

Precis läst klart boken, läs den.

En skakande svensk historia.

Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.

Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.

När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon byter skola för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?


Hittade bokens hemsida(www.14artillsalu.se), där stod det:

Upprinnelsen till Tessans öde i "14 år till salu" är en våldtäkt, som Niklas - den "trevlige och snälle" killen i skolan utsätter henne för. Tessan polisanmäler aldrig. Tycker inte att det är någon idé. Och faktum är att fler resonerar som hon. Enligt BRÅ (Brottsförebyggande rådet) uppskattar man utifrån tidigare forskning att endast 20 procent av alla våldtäkter anmäls. Skulle denna siffra vara korrekt skulle det utifrån nuvarande statistik betyda att det begås 10 000-15 000 våldtäkter varje år i Sverige.
BRÅ beräknar att 60 procent av alla anmälda våldtäkter aldrig klaras upp (då räknar man även in fall där det inte gått att styrka brott bland de uppklarade brotten, något som benämns tekniskt uppklarade brott).

Det betyder alltså att av 15 000 våldtäkter (om nu det stämmer, och min matte vill säga), klaras bara 1 800 upp, det är ju fan inget. Inte konstigt att folk drar sig för att anmäla.


Inlägg 116

Men vad hände precis?
Nu blev jag nervös, fast på ett bra sätt, tror jag.

Inlägg 115

Jaha, det var ju skoj. Suttit här i flera timmar nu och väntat på att ungen ska vakna. Men gör han det? NE!
Har dragit igång musik på datorn nu så hoppas han ska vakna. hehe.

Inlägg 14

Ligger i soffan hemma och kollar på vänner och läser 14 år till salu. Himla hemsk bok, men bra.

Imorgon ska jag hem till mamma och mysa med fina Hugo (vare sej han vill eller inte, haha).

Godissugen som aldrig för, men ska inte handla nått! (orkar inte gå till affären iallafall så).

Annars är jag sjukt uttråkad, har en massa jag borde göra, men orkar inte! Prov i Stroke på fredag och redovisning om hjärtinfarkt. Lagom kul på samma dag. Annars vet jag inte vad det blir i helgen. Har ju sagt att jag ska ta det lugnt, men känner inte alls för det.

Känner mej även nervös, vet inte varför, kan ju ha med tandläkaren på måndag att göra. Fast just nu känns det rätt okej ändå. Men skulle ju inte ha nått emot att hoppa fram i tiden 1 vecka. Eller att de skulle söva mej helt å ta bort alla tänder på en gång och laga de som det är håll i. När jag fått ordning på alla ska jag gå minst 1 gång per år så jag aldrig aldrig aldrig mera får några stora håll!

Fick tid för intervju för sommarjobbet idag med, börjar bli nervös för det med. Tänk om de inte vill ha mej, ska jag då göra i sommar! Har ju knappast råd att gå hemma. Fast skulle det bli så, så finns det väl alltid nått annat ställe som behöver folk. Men vill ju vara där, tycker det låter himla trevligt då Maria pratar om det.

Ne, tillbaka till boken.

Inlägg 113

Sitter ute hos Tessan och Wilma, ätit kyckling med ris. Gott så. Å trevligt värre att inte äta själv, smakar bättre då:)

Annars har dagen spenderats i skolan, vilket även det var trevligt, som vanligt. Kommer nog allt att sakna det när det är slut i sommar. Ska man göra då om dagarna liksom??

Titta på Wilma då hon badade, med David. haha. För roligt att hennes docka heter så.

Ska även fixsa intygen som behövs för att söka till polis i veckan. Chansen att komma in är väl inte den bästa. Men söker jag inte så är det ju verkligen ingen chans så..

Ne, dags för barnprogram nu.

Inlägg 112

Lördagen var himlans trevlig. Förstår inte alls vad det möjligen kan vara med klubben, men har nog haft kul alla gånger jag vart där. Är väl kanske folket helt enkelt:)

Denna dag har varit helt okej med, nästan mått lite för bra med tanken på mängden alkohol jag drack igår. Men är väl skönt när det är åt det hållet:)

Just nu skulle jag dock vilja hoppa fram i tiden, typ 2 veckor, så det där träliga tandläkarbesöket är över. Ser inte fram emot nästa söndag, kommer väl vara så nervös så det finns inte!

Ne, Blåsningen nu då!

Inlägg 111

Så var det lördag igen. Sitter och kollar på nått sammandrag (?) från OS i vancover. Var visst nån som hade dött i nått teståk. Härlig början på't liksom.
Ghana kom nu, med 3 stycken gånde, fast bara 1 som ska deltaga. haha. (kom det 1 till land med 1 deltagare).

Nu ska jag snart ta tag i att föna håret, tänkte bara Sverige skulle komma trippande in på arenan först.

Ringa alla om vad som händre ikväll med, Sussie hade gått och blivit magsjuk stackarna så kalaset är inställt.

Hade hoppats på en sväng till stan med mamma idag annars, men hon valde tvätthögen (;)) istället. Behöver verkligen köpa mej sånadär hyller snart, har hämtat hem LP-skivor från pappa nu iallafall. Kavajen satt bra med, tur att jag bara tog 36stl, hade nog blivit alldelses för stort annars. 

Ne, fönen och ringa Emma sen. 

Have a nicccccccccce Lordag! 

(nu kom Sverige, Foppa i spetsen. Men roligast är att det var så blont, blonda huvuden överallt. Och med gula kläder såg det ut att va ännu blondare, haha)

Inlägg 110

Denna dag har varit lång o seg. Verkligen inte haft ork till nått. Missade lektionen idag med, vaknade samtidigt som den börja, vid halv elva! Skulle även gått en sväng med Sussie, inte orkat det heller.

Imorgon ska jag iallafall tvätt, kanske städa lite (skulle behövas!), färga Kamillas hår, plocka på mej lite LP-skivor av pappa och hämta paketet från Ellos. Hoppas så det passar. Även gör ett par uppgifter som jag ligger efter med, vilket egentligen är det viktigaste, men förmodligen även det jag kommer skita i.

Lördag är det kalas för Sussie, ska inandla present imorgon.


Nu ska jag kolla på Inspector Lynley.

Inlägg 109

Lars Winnerbäck & Lisa Ekdahl - Tvivel
















Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet Du lever för stunden, precis som jag Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar men lyckan i grunden, precis som jag Vi är som personifierade Nittiotal i ett virrvarr av chanser och val Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer Jag lever för kicken, precis som du Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen Jag har frihet i blicken, precis som du Här står livet i farstun, så nära inpå men det är nåt som gnager ändå Det kallas tvivel, det där som stör Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör och jag ser hur du tänker på nåt hur du längtar dig bort som en fågel i bur En obehaglig distans en konstig känsla nånstans Det känns tomt - eller hur? Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår när du somnar om natten, precis som jag utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset Du lever för skratten, precis som jag Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas Vi proppar i oss och vi vaknar som as * Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor Dom hjälper mot ledan, precis som du Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar och längtar till fredan, precis som du Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt? Kan du känna hur det gnager i natt? Det kallas tvivel... Här står livet i farstun, så nära inpå men det är nåt som gnager ändå Det kallas tvivel...

Inlägg 108

Idag på eftermiddagen har jag vart i Boxholm och firat Erik. Tröjan han fick var såklart för liten, men hade ju kvittot kvar så är ju bara att byta.
Busat en massa med Hugo, riktigt härligt humör var han på, skulle till och med sitta vid mej då vi åt, vilket inte är vanligt när Sofie är i närheten, en riktig mamma gris;)

Beställde kläder får Ellos med, hittade ju en oversize kavaj där. Kamilla hade ju köpt en på Hm för bara 200, men när jag skulle ha så var de såklart slut, eller det fanns, men bara i 40-42. Så kändes som det kanske skulle bli för stort. Men nu hade mamma fått nån rabatt grej, så fick 40% på denna som egentligen kost 400, så blir ju helt okej. Vart ju dock en del annat med, har jag ju inte riktigt råd med, men känner att jag inga kläder har köpt på så länga så det är nästa ett måste att uppdatera garderoben lite:) Men sura storlekar har de, antingen 34/36 eller 38/40. 34 är ju alldelse för litet men 40 är ju för stort. Ringde iallafall och beställde å då sa hon att det nog är bättre med 38/40 om jag ligger mellan 36/38 i vanliga fall, så hoppas verkligen inte allt är för stort nu!

På lördag är det kalas för Sussie, trevligt trevligt! Hade ju dock tänkt mej Klubben igentligen, men men. Kanske hinns med också.

Annars är det en del i skolan för stunden, jag har inte ens köpt böckerna än, så känner att det är bästa att ta tag i det snart, så jag inte kommer för mycket efter. Dock är inte motivationen på topp.

Ikväll är det visst Bond på tv, får väl småkolla på det fram tills Medium=)

 



 


Inlägg 107

Tog en lista av från Ellens blogg.

1: Grillmat eller pizza
2: Godis eller chips
3: Fikabröd eller glass
4: Saft eller läsk
5: Grönsaker eller frukt
6: Kött eller Fisk
7: Sommar eller vinter
8: Brunetter eller Blondiner
9: Långt hår eller kort hår
10: Lockigt hår eller rakt hår
11: Blåa ögon eller bruna ögon
12: Pluzsize eller zerosize
13: Följa modet eller bestämma själv vad man ska ha på sig
12: Idol eller lets dance
13: Vänner eller Kärlek
14: Frida(tidningen) eller Solo(tidningen)
15: Skor eller Kläder
16: Smink eller Smycken
17: Högklackat eller ballerinaskor
18: Storstan eller landet
19: Norra Sverige eller Södra Sverige
20: Hund eller katt
21: Hemmakväll eller krogen/fest
22: Pasta eller ris
23: Potatis eller Spagetti
24: Saltlakrits eller sötlakrits
25: Kärlek eller pengar
26: Tokio Hotel eller Jonas brothers
27: Datorn eller tvn
28: Mobilen eller mp3n
29: Cykla eller promenera
30: Sjunga eller dansa
31: Ge komplimanger eller få komplimanger
32: Svart eller vitt
33: Bio eller videokväll hemma
34: Mamma eller Pappa
35: Zac Efron eller Robert Pattinson
36: Måla eller färglägga
37: Läsa eller Skriva
38: Bli mobbad eller mobba
39: Bil eller moped
40: Kjol eller klänning
41: Långa killar eller korta killar
42: Långhåriga killar eller korthåriga killar
43: Träslöjd eller syslöjd
44: Idol Agnes eller Idol Amanda
45: Franska eller tyska
46: Födelsedag eller julafton
47: Gå ut och fika eller gå ut och äta mat
48: Osminkad eller sminkad
49: Frysa eller svettas
50: Vara ensam eller vara bland folk
51: Insidan eller utsidan
52: Vitt börd eller grovt/mörkt bröd
53: Hus eller lägenhet
54: Åka utomlands eller bara åka iväg några mil
55: Bada eller duscha
56: Äventyrsbad eller tivoli
57: Kaffe eller te
58: Guld eller silver
59: Släkt eller vänner
60: Morgon eller kväll
61: Salt eller surt
62: Ketchup eller senap
63: Action eller skräck 
64: Rakat eller orakat
65: Vara inne eller vara ute
66: Plast gran eller vanlig gran
67: Pepparkaka eller lussebulle
68: Långa naglar eller korta naglar 
69: Löshår eller äkta hår
70: Jordgubb eller Hallon
71: Dataspel eller tvspel
72: Hångla eller ha sex
73: Britney Spears eller Christina Aguilera
74: Cigaretter eller snus
75: Sova länge eller vakna tidigt 
76: Laga mat eller baka
77: Mjuka paket eller hårda paket
78: Tomten eller påskharen
79: Vara snygg och elak eller vara ful och snäll
80: Ha diarre eller spy
81: Alvedon eller ipren
81: Psykiska eller fysiska sjukdomar
82: Secondhandaffär eller marknad
83: Prickigt eller randigt
84: Frasses eller Mc Donalds
85: Åka skidor eller åka skoter
86: Små bröst eller stora bröst
87: Bada eller sola
88: Nyponsoppa eller apelsinjucie
89: Sticka eller brodera
90: Böjda ögonbryn eller raka ögonbryn
91: Celine Dion eller Shania Twain
92: Muskler eller inte muskler
93: Sverige ellerNorge
94: Prydnadssaker eller ljus
95: Parfym eller deodorant
96: Fil eller yogurt
97: Sängen eller soffan
98: Mormor och morfar eller Farmor och farfar
99: Döv eller blind
100: Utländska killar eller svenska killar

Inlägg 106

Min mobil har slutat kunna skriva meddelande, eller den kan, men "snabbskriv" har försvunnit och jag är för lat för att skriva vanligt (knappt jag kan det ens, haha), Så jag ber om ursäkt till er som skrivit med inget svar fått!

Annars var ju medlodifestivalen skit dåligt igår? Vad var det för låtar igentligen? Den enda som var okej var Olas, men får verkligen hoppas det är bättre nästa vecka.

Efter att melodifestivalen var slut igår gick vi upp en sväng till Dennis, (Jag, Emma, Emmy och Tanja). Sen blev det parken, och där var de precis som vanligt. En hel del folk och skit musik! De måste verkligen byta ut den där dj'n.

Nu sitter jag och kollar Mord i sinnet, ska snart göra mej nått att äta.

Imorgon är det kalas för Erik, mellan 17.00- 20.00, är den stunden han har att avvara för det:) Tror mamma skulle göra nån gryta, ser jag hemsk mycket fram emot. Och Hugo då såklart;)

Inlägg 105

Sitter och kollar på Himlen kan vänta på Svt 1. repris från 2008. Hur fin är inte serien, gråter som ett barn igen (tror jag gått och blivit blödig). Det hemska är att jag tror jag vet redan nu att 1 kommer dö i slutet, hemsk jäkla sjukdom! För alla, den drabbade och alla runt om. Hemsk men bra serien.  

Annars ska jag in till stan med Tanja en sväng, ska shoppa nått till Erik o kanske nått till mej själv.

Sen är det melodifestivalen som drar igång igen. Trevligt trevligt!


Inlägg 104

http://www.youtube.com/watch?v=vP0ngiMBnas

Inlägg 103

Hockeyn var riktigt trevlig igår, bra match, spännande så!
Det ända som var synd var att man missa Made in Sweden, var ju tydligen från Kläppen, fick meddelande av både Emelie och Johanna när det gick. Men ska sita klistar som bara den vi reprisen!

Imorgon börjar melodifestivalen, vin och chips är planen! Vilka är på???:)

Och Johanna, idag var jag inne på en viss Fb-sida som inte varit besökt på väldigt väldigt länge! Så det där med Gbg ångesten börjar försvinna, nästa så man kanske vågar sej med ner sen;)

Ne, känner att sockerbegäret är sjukt starkt ikväll, kanske så man ska unna sej nått? Skulle ju kunna gjort popcorn, men efter förra gångens misslyckande känns det som de kvittar.

Imorgon fyller även lilla lilla lilla Erik 18år!? Undrar hur det är möjligt, hur gammal gör inte det mej liksom?
Även Sussie blir ju ett år äldre, typ 18 med skulle jag tro. ;)






Inlägg 102

Ska in och kolla hockey med pappa starx. Var länge sen, tror inte jag vart på en match på hela året, så ska bli kul.
Sov som en stock inatt, vaknade inte fören kvart i 11. Eller jag vaknade till en gång, vid 07.26, tro det är tredje morgonen på rad jag vaknar vi den tiden. Kommer in i såna perioder ibland, då jag vaknar vid exsakt samma tid natt efter natt. Nästan lite läskigt, som att det är nått specielt som kommer hända vid den tiden snart.

Annars var jag en sväng hos Tanja idag och kollade in nya lägenheten, himla fin.

Fått meddelande av Emelie med, tyckte jag skulle komma ner till henne o kolla melodifestivalen finalen, borde ju det, har ju kollat ihop hur många år som helst nu. Men är ju det där med pengar, spec nu när tänderna kommer kosta mej alla pengar jag har (och en massa mer). Sen vet jag ju inte när jag får nästa tid till tandläkaren, då jag ska ta bort de tänder som de inte tar denna gång. Skulle ju va lagom kul ocm det är dagen innan liksom, gå med blåslagen och uppsvälld kind, haha. Men skulle ju vara sjuuuuukt kul att åka ner!!!!

Ne, sminka mej kanske?
 

Inlägg 101

Måste säga att jag gillar snön, blir mycket ljusare ute. Men det behöver faktiskt inte komma mycket mer nu. Körde hem från Boxholm förut, där snöade det som bara tusan, och jag hatar att köra då det snöar! (hatar ju ioförsej att köra när det regnar, blåser är soligt, dimmigt, blåsigt, varmt, mörkt och ja.. typ jämnt. Perfekta väglaget är väl då det är 15plus, molnigt, vindstilla och dag ute.) Men det roliga är att när jag kom till Mjölby, så snöade det inte de minsta. 
Förstår att vägarna är dåligt ploggade, han ju inte sopa av hela bilen innan sidan jag började på var igen snöad igen. 

Fick iallafall träffa Hugo idag, himla trevligt. Och bra humör var han på mesta delen av tiden också:) Nu har han gått från att åka i trappen till att "åka"/dra sej över trösklarna o skratta istället. haha. Vore väl härligt om man vore så lätt road.

Skulle åkt till Tessan idag med, men tiden gick o vädret var dessväre inte så skoj (i boxholm iallafall). Var synd, hon skulle göra kyckling ikväll, hade suttit gött. Mamma å de har typ ingen mat hemma. Hon bantar och Erik är i Sälen. Pappa han vet jag inte vad han lever på, knäckebröd kanske?;)


Nu är det Super Size me som gäller!


Imorgon ska jag på Hockey med pappa, tror det är första gången i år. 

Inlägg 100

Börjar nästan bli orolig för mej själv på riktigt. Gick ner till Ica för att köpa tamponer, väl där kommer jag bara inte på vad det var jag skulle ha, gick var på var och små plockade ner grejer i korgen och försökte komma på vad det är jag skulle ha, kom till slut på att tomaterna var ju slut, säkert det jag glömt. Haha. Kom på't när jag typ var hemma, vägrade vända då. Hoppas det ligger några i en väska så jag klara mej tills imorgon. (ska kanske påpekas att jag hade sjukt ont i magen med samtidigt, borde kanske vart en ledtråd liksom??)

Var har "Min plats i solen" tagit vägen? Gick nått helt annat då ju.

Även ringt tandläkaren i lkpg nu, var inte alla tänder de skulle ta under besöket, så förmodligen blir det alltså minst 6000 till. Men blivit lovad lugnande iallafall, utan att behöva "tjata" med, kändes skönt.

Hoppas på att Sofie (läs Hugo;) ska till Boxholm imorgon, är lite Hugosjuk just nu.

Bölade som ett barn förut till One three hill, var avsnittet då Keiht begravdes.

Inatt drömmde jag att jag sprang runt med han Frost, från Kommisare Frost, och jagade tjuvar. Hoppade runt på tåg och hade oss. Var en såndär läskig med himla trevlig dröm, vill inte sluta sova då klockan ringde. haha.

Ne, se om det är nått bra på tv ikväll kanske.




Inlägg 99

Pappa var här nyss för att hämta papper i bilen så vi skulle kunna ställa av den. Antar att bilen kände det på sej, för puff, så fungerade den igen. Himla trevligt måste jag säga!!:)

Upptäckte att Sex and the city börjat gå tv3 om eftermiddagarna med, gillar!

Så kan väl sammanfatt denna eftermiddag som mycket bra än så länge! ska bara försöka ta tag i läxa tills imorgon med.

RSS 2.0