Inlägg 169

Detta har varit en mycket fin dag!

Och min kamera har Ellen hjälp mej att få i gång igen, så bilder har det tagits.

Men de kommer imorgon, för jag kommer tydligen inte ihåg hur man lägger in dom, haha.

Snabb resume över dagen:

Promenad på morgonen, förbi till Tanja en sväng på vägen hem och tar med henne till mej.

Upp till Slomarp och hämtar schemat inför praktiken nästa vecka.

In till Boxholm för att vissa Tanja vart hennes praktikplats ligger och hämta en film hos mamma (som vi inte hittade). Sen förbi Hjärta till Hjärta och inhandlar mej ett nytt sängbord.

Sen en snabbis in på Netto och Kvarnen (köpte mej en blomma till sovrummet vilket jag tänkt göra hur länge som helst)

Ellen kommer och vi går ner till Matte och kollar Sleepy Hollow.

Sen följer vi med Matte som storandlar på CG (jag är där för tredje dagen i rad). Matte lyckas även låsa in sina nycklar i all våran stress, hoho.

Hem till mej och Ellen lagar sin sjuukt goda pastasås. (recept finns på våran matblogg, som vi la ner för ett halvårsen)

Sen kollar vi ytterliggare 1 film o äter chips.

Och nu har precis Fröken Ellen och Herr Mattias gått o jag ska väl ta och sova lite.


Imorgon är det Ikano huset (igen) och fest på kvällen. Dock ska inte Ellen med, eftersom hon ska upp till Åre och vända, men tror allt Matte var på iallafall. Ringa Emma och höra med henne med! :)

 

Babian -  ingenting + ingenting

 

 


Inlägg 168

Precis kommit hem från Matte där det grillats korv och druckits öl ikväll. Tyvärr kunde jag ju ingen öl dricka o knappt någon korv äta (tog mej nog 2 timmar att få i mej hela korven med bröd). Fick mosa maten i gommen eftersom det inte går att tugga såbra idag haha.

Tandläkaren gick annars okej, höll på att få riktig panik då jag fått bedövningen och de hade svept in mej i "skydds rocken". Men när de sen väl började gick det riktigt fort så, tänderna bara for ut:)

Har ställt tillbaka sängen mott vägen igen, känns bättre o sova så, även om det inte ser riktigt lika bra ut. Sov iallafall gör skönt inatt, tills jag vaknade vid 04 o kom på vad jag skulle göra på morgonen, då gick det verkligen inte att somna om. Så under de andras öldrickande lyckade jag somna till i Mattes säng, men har ändå en känsla av att jag kommer somna hur tidigt som helst ikväll:)

Annars har denna dag varit himla fin. Har en massa massa fina vänner ju, överallt är de. O på lördag ska nog Åsa komma hitt och dricka lite vin. Kanske även parhallen i Tranås på torsdag med Emma o Maria. Fint fint fint=))


Ellen har även tagit 1 kort i timmen denna dag, får ni kolla in på hennes blogg=)
(tror dock inte det lär läggas in förens imorgon;)

www.bortsprungenkatt.blogg.se

 


Inlägg 167

Bilder från i lördags hittar ni på 

www.bortsprungenkatt.blogg.se (Ellens härliga blogg)

Inlägg 166

Börjar må lite som jag gjorde i somras, vill verkligen inte!

Kan jag inte bara få må som jag gjorde, varken mer eller mindre.

Var en snabbis hos Tanja, sen drog Ellen med mej till Lkpg där hon byte sina shorts som hon köpte i lördags o så shoppade vi filmer på City Gross. Villket vi plöjer igenom just nu.

Måste upp till praktikplatsen imorgon o hämta mitt schema. Får ta det efter tandläkaren. Om jag nu pallar med det besöket. Stackars mamma som tagit ledigt bara för att köra mej, måste verkligen försöka.

Tvingat i mej lite fil nu iallafall, o glass som Ellen inandlade på CG, Ben&Jerry.

Inlägg 165

Blev såklart värdshuset igår, men motvilligt till en början.

Åkte in till Boxholm och bjöd mer eller mindre in oss själva hos Calle, alkoholen smakade allt annat än gott kan jag säga. Men allt går ju om man vill, hoho.
 
Värdshuset var trevligt, himla massa folk. Efter så tryckte vi in oss alldeles för många i nån bil och åkte på efterfest. Drack upp all alkohol som fanns i lägenheten och spelade gitarr och sjöng så fint. Efter efterfesten gick vi till en ny efterfest, o där däckade Ellen fortare än fort. Vaknade upp sådär härligt i gårdagens kläder och gick till pizzan o åta en massa mat.
Gick upp till Eric och kollade film/sov.

Och nu sitter jag här.

Var trevligt med en liten Boxholms fylla. Enkelt och trevligt.
Boxholm är fint ibland, i helgen var det faktiskt himla fint.

Inlägg 164

Mauro & pluras kök med älskade Lasse.

http://www.tv8play.se/play/227214/
 



Hur fin är han? På nått sätt tycker ja det är himla fint att han röker med, det "klär honom" :)


Inlägg 163

Mår så himla illa så det finns inte, kom bara sådär. Härlig jäkla hjärtklappning o huvudet bara snurrar och vägrar låta mej sova.
Överväger att skita i å gå ut ikväll, inte det minsta sugen på att bli fuller o göra bort mej bara för att må såhär imorgon med.

Jäkla tandläkaren är det på tisdag med, kanske är det som spökar i huvudet.

Annars shoppade jag en ny tröja, ett armband och ett par gör fina kort leggins inne på Ikano. För det ansåg jag mej vara värd, haha.

Ne, ut och väcka johanna o lucas kanske.

Inlägg 162

Besviken? ja, fast ändå, om jag tänker efter, vad fan hade jag förväntat mej liksom? Är väl egentligen ungeför vad som jag hade trot, tyvärr...


Nu ska vi tydligen till Ikano, för jag är pepp, not. Haha 
Och ikväll är det visst alkohol igen, jaaaa hej.

Inlägg 161

Begravningen gick bra, det var fint.

Nu ska jag hoppa in i duschen, för snart kommer Johanna och Lucas. O så Ellen om några timmar! Yeaaaah!:)

Tack Carl T för pengaran, de var verkligen behövliga!:)

Inlägg 160

Hatar mitt internet, slutar o fungera hela tiden just nu, lagom kul när man försökte betala räkningarna. Och efter att de var betalda känner jag nu att det där med att shoppa en massa innan man betalt dom, inte var det bästa. Får bli morötter och nudlar denna månad med. haha

Tror jag lyssnat sönder öronen på The Ark och Britney Spears idag. Älskar Spotify! :)

Nu börjar det dock kännas som jag växer fast i soffan snart. Är uttråkad!

Inlägg 159

Gjorde av med en alldeles förmycket pengar i stan, men det visst jag väl redan innan att jag skulle så:) Fast igentligen köpte jag inte speciellt mycket, för nästan allt jag ville ha fanns inte i min storlek, men tur var kanske det.

Måste ta tag i disken idag med, nu finns det verkligen inga mera ursäkter!
Kanske även fixa naglarna till imorgon, så man slipper det på morgonen.


Aerosmith - Crazy

Inlägg 158

Vart nere hos Tanja och blivit "i tvingad" köttgryta;) Skönt att komma hemifrån en stund!

Imorgon ska jag ta mej en sväng in till linköping och inhandla mej nått nytt. Borde kanske även köpa lite nytt smink, är inte mycket kvar av det jag har. Men det suger verkligen att lägga pengar på det, ingen som ser att man har ny mascara liksom! Roligare på kläder;)

Även alkohol ska inhandlas! För i helgen kommer både Ellen och Johanna till stan! Yeah!!!

Dock är begravningen på fredag med. Men tror mest det kommer kännas "skönt" när det väl är över. Ska prova ett par klänningar innan jag åker in till stan imorgon, hoppas jag kan ha någon av dom, känns inte som man vill köpa nått nytt. Knappast så man lär använda det nån mer gång ändå.

Ne, kolla klart Medium och så sova kanske:)

Inlägg 157

Men så pinsamt! Lyckades spilla ut en halv kopp kaffe på en i skolan. Skulle in i klassrummet vi varit i innan och hämta mina grejer o ja, på vägen ut drar jag upp handen med koppen i för fort o kaffet skvätter över halva hennes rygg. Bad om ursäkt ungefär 75 gånger innan jag typ sprang ut med en gööör skrattande Tanja bakom mej. Hahaha.
Tjejen som jag spillde över vart såklart jätte sur. typiskt att det ska va en sån, var ju liksom inte menningen direkt. De flesta skulle ju säga att det är lugnt liksom, inte jaha, har någon en torr tröja. Får väl helt enkelt be om ursäkt nästa gång jag ser henne igen.


(fast kul tycker jag nog ändå det var, haha)

Kaffet var kallt alltså, eller ja, fesljumet.
(Hade väl vart typiskt annars om jag bränt sönder stackarns rygg, hoho)

Inlägg 156

Men så härligt! Känner mej pepp igen, Äntligen! =)

 


Inlägg 155

Alarmet på mobilen gick inte igång i morse, så lyckades sova till halv elva. Sådär skoj kännde jag, kommer jag väl aldrig kunna somna ikväll.

Annars så satt jag faktiskt en stund i skolan och gjorde lite på ett av arbetena iallafall, lär dock va tvungen å sitta på torsdag med.

Sen var jag en sväng med Åsa och Tanja på Öb och shoppade lite, Åsa var ju skyldig mej en hel 100lapp, så ni kan ju tänka er va jag gick loss i butiken, hoho.
Gick också en sväng i vårat härliga väder, å så följde jag med henne till macken och kollade luften i däcken på hennes lilla bil.

Sthlm blir bara mer och mer lockande, pinsamt bara att säga upp lägenheten när jag knappt bott här i ett halvår, men men, inte som jag inte gjorde det för så;)

Ska kanske ta mej ner till Tanja sen o se Couger Town, härlig enkel humor det:)


Miss li - is this the end


Inlägg 154

Vart nere hos Tanja och snål ätit köttbullar o kollat på Flickan som lekte med elden.


Har nog kommit fram till att det där med att lägga sina absolut sista pengar på mc'donalds inte var det bästa, ska jag inte göra om!


Även invigt Johannas skjorta idag, himla härlig, en ny favorit!


Det här med spotify är även helt underbart, sitter hela dagarna o lyssnar på låtar, trevligt så!

 

Imorgon ska jag ringa min praktik, hoppas att jag inte ska gå med nån som jobbar heltid, känner jag inte det minsta för!

 

Annars var lektionen i skolan idag faktiskt intressant, har en himla bra lärarpraktikant just nu, disskuterade abort och dödshjälp hela lektionen.

Imorgon är det inga lektioner alls inplanerade, nice! (fast jag måste till skolan ändå å göra en massa arbeten som vi fått, men sovmorgon iallafall:)

Ne, God Natt.


Inlägg 153

Hur fin är pappa Rudolf?! Tror jag måste förvandla mej till mamma Karin, för tänk vad kul man skulle ha det. 

Hade jag varit lite mer teknisk hade jag lagt upp det där youtube klippet från Sunes Jul - skolavslutningen, men ja..

Här är länken iallafall, titta och njut!

 http://www.youtube.com/watch?v=9bGInTbzyvo



Inlägg 152

kan jag göra. Hallå liksom!? Som om man skulle va nått jäkla välgörenhets offer. Skulle inte tro det!

Fan fan fan!

Så nu har jag gnällt av mej. Ska verkligen släppa det hela nu!


Inlägg 151

Ätit på Mc'donalds idag, för jag ska bli tjock.

Fick en jätte fin skjorta av Johanna med, en såndär over size från Gina Tricot som de gjort reklam för. Det tackar man så mycket för!

Skulle dragit mej ner till Tanja ikväll å kollat på andra Stig Larsson filmen, men orkade verkligen inte. Är ju Johan Falk ikväll på tv, får nöja mej med det.



Inlägg 150

Stod på balkongen och fick då syn på att det kommer en massa rök ut ifrån källarfönstret. Hoppas verkligen inte det ska börja brinna här nu. Har ingen brandvarnare och frågan är om jag ens har en hemförsäkring, haha.

Är även fullt av små vattenpölar i hela trapphuset, en härligt stor precis utanför min dörren, konstigt konstigt.

Inlägg 149

Gårdagen var trevlig, helt okej. Hos Tanja innan en stund å sen parken. Himla mycket folk, blandade åldrar. Trevligt.
Denna dag kommer med all säkerhet spenderas i soffan. Kanske, men bara kanske, om orken infinner sej, ska jag dra mej ner till Hemmakväll o köpa en massa godis!
Nu är det Notthing Hill på tv:n, blir såklart helt Londonsjuk som vanligt. 

Till hösten börjar jag nu fundera på Sthlm kanske. Lär ju vara betydligt lättare o få jobb där, boende har man ju hos Johanna en stund o ja... Som sagt, här kan man ju inte vara kvar

 

Trouble is her only friend and he's back again.
Makes her body older than it really is.
She says it's high time she went away,
No one's got much to say in this town.
Trouble is the only way is down.

  


Inlägg 148

Någon ny mobil blev det ju inte igår, var en jäkla ..... i butiken som var gör sur o trälig. Fick lämna in min om jag vill o ta en "låne mobil" under tiden. För det känns ju jäkligt nödvändigt men tanke på att jag kan ta en ny om 1månad.

Us besöket var sådär, kan inte påstå att jag lärde mej nått nytt direkt.

Spelkväll blev det inte heller, drack vin med Johanna istället. Sen tog vi oss en sväng in till Lkpg med Matte, men väl där så sög det, så åkte hem med 23tåget igen.

Idag har jag vart ute och gått en sväng. Nu så ska jag nog ta mej nått att äta o kanske sova en liten stund igen, försöka peppa upp mej inför kvällen.



Sherly Crow - the first cut is the deepest

Inlägg 147

Är trött - men kan inte sova.

Är hungrig - men kan inte äta.

Mår illa - men kan inte kräkas


Denna dag börjar bro, NOT.

Dags att bege sej in till US snart, känner inte för det någonstans.
Får locka mej själv med att jag ska stanna till vid 3butiken efter och skaffa mej en ny mobil (hoppas det iallafall:)

Ikväll är det nog tänkt spelkväll. Men får se.

Ska kanske dra på mej lite smink nu, så jag inte skrämer slaget på alla stackare på sjukhuset..


 

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann


Inlägg 147

Är trött - men kan inte sova.

Är hungrig - men kan inte äta.

Mår illa - men kan inte kräkas


Denna dag börjar bra, NOT.

Dags att bege sej in till US snart, känner inte för det någonstans.
Får locka mej själv med att jag ska stanna till vid 3butiken efter och skaffa mej en ny mobil (hoppas det iallafall:)

Ikväll är det nog tänkt spelkväll. Men får se.

Ska kanske dra på mej lite smink nu, så jag inte skrämer slaget på alla stackare på sjukhuset..


 

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann


Inlägg 146

Tänker tycka synd om mej själv i nästan exsakt 48h, eller ja, fram tills lördagkväll runt 17.00. För då tänker jag släppa det hela och börja pepp för fest med fina drömmen, så det så!

Ikväll ska jag ner till Tanja och kolla på Män som hatar kvinnor och missbruka morötter, vilket min mage kommer hata mej för, börjar redan få ont så kan tänka mej efter 1kg till.

Annars har jag gått, städat, diskat, tvättat, druckit kaffe och gått igen idag.

Imorgon är det in till Us som gäller, är inte det minsta sugen på't.



Det är dags att tänka efter
O jag vill inte följa med
Det har regnat hela sommarn och jag känner med det
Jag ville vänta tills du fråga o du frågade tillslut
Jag hörde sånger i mitt huvud men dem kom aldrig ut

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
O nu släpper du min hand
På varsin sida av vägen som en främling för varann
Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord
Du har viljan att bli större, här är du redan stor

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Ne Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Ne Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig..


Inlägg 145

Hur är det möjligt att gå från topp till botten så fort!?

Dagen är huvudvärk, eller snarare illamånde.

Suger!

Inlägg 144

If it makes you happy, then why the hell are you so sad...

Sheryl Crow

Inlägg 143

Bokat in en helg i Örebro, ska bli S J U K T kul. Håller bara tummarna för att äckelpraktiken inte ska ställe till med problem.
Champangen ska iallafall flööööda hela hela helgen, sånt gillar vi.
Lite Peace & Love reunion! :)

Inlägg 142

Sitter och små surar lite över att jag är här och inte i Gbg. Men vet att jag skulle känt mej jätte dum om jag åkt, vilket hade förstört det iallafall. Men nästa gång S K A jag vara med!!!

Köpt mej en Mp3 spelare nu med, slarvade ju bort min Ipod. Även fått hjälp med att installer ett sånt där program så jag kan ladda ner musik själv (slipper johanna hjälpa mej jämnt;)

En sväng till Netto hans det med ikväll med, 3,90kg godis där denna vecka, livsfarligt! Sen bänkade jag mej i Tanjas soffa o kollade på Let's dance och Solsidan.

Begravningen blir den 26:e, tycker inte om begravningar! Gör väl ingen ioförsej.

Ska fixsa slingor i håret nästa vecka, Maria skulle hjälpa mej nån dag. Funderar på att införskaffa mej löshår med clips, kanske kan be henne klippa in håret med åt mej.

Nu börjar jag bli trötter, hade tänkt måla naglarna, men tror det får vänta tills imorgon.

Hoppas morgondagen blir bra! Men har en underligg känsla in för det.

 

Huvudvärk på gång, säger bara det!


Inlägg 141

Tisdagar är bra tv:kväll, och inte för Desperate, utan Couger Town och nu även Christine, me like! :)

En sväng hos mormor efter skolan idag med, känns underliggt, men ändå skönt att jag var där.

Imorgon är det en sväng in till stan som gäller, ska bli kul, känner att jag behöver det!

Nu ska jag sova snart, har prov i Etik imorgon å har såklart inte pluggat, så måste upp lite skapligt och försöka få in lite i huvudet..

God Natt!


Anna Bergendahl - This is my life

Inlägg 140

Verkligen ingen vidare dag idag, verkligen inte alls!


Inlägg 139

Åter igen en bra helg, gillart!

Igår var vi hos Matten en sväng å drack, sen parken.

Idag har man ätit pizza och bara slöat. Gick en lite sväng på em, kände att lite luft behövdes.
Bilen har visst hoppat igång igen, det gillar jag starkt!

Har endel uppgifter som ska in i skolan imorgon, men inget gjort. haha. Orkar verkligen inte!!

Sommaren har ju helt plötsligt blivit jätte trälig, vet verkligen inte hur jag ska göra! Men det löser sej säkert, gör det ju oftast.


Lars Winnerbäck - Hugger i sten

Inlägg 138

Igår var det tacos hos Tanja och film. Trevligt så. Sen en sväng till Newport, där jag nog tog mej en öl för mycket, men men, känns som det kvittar. haha

Ikväll är nog planen ner till matten en sväng, se vad som händer sen.

Är iallafall hemskt trött så måste nog blunda en stund nu.

Nästa helg ser väl sådär lagom ljust ut, hoppas som en tok att Carl T. rullar in på kontot snart!!

Är ju inplanerat en till Ggb tripp snart (eller snart å snart, i Maj) Ellen ska ha kalas.

Håkan Hellström - Kär i en ängel

Inlägg 137

Mår dåligt, orka bli sjuk!


Inlägg 136

Idag har jag lärt mej att man inte ska ha kallt vatten i en ungsvarm form, för då spricker den.

Har flyttat om sängen idag, den stor nu så jag ingen väga har emot den på långsidorna. Får se om det går att sova så, eller om jag kommer trilla ur.

Skulle behöva komma in en sväng till Ikea med, behöver madrasskydd och lite (en massa igentligen, men inga pengar).

Couger Town var riktigt bra igår, skrattade som bara den. :)

Just nu går även avsnitten med Denny i Grey's anatomy, kan såklart inte låta bli att se, fast jag vet att jag kommer gråta sönder ögonen.

Ne, om jag ska trycka i mej den där laxsen nu, som kostade mej en ugnsform.



Inlägg 135

Bilen slutat fungera, igen! Suger stort, bara hoppas att den hoppar igång som sist.

Annars är jag fortfarande inne i nått underliggt Håkan Hellström stim. Det enda jag lyssnar på nu, Vad har hänt liksom!!?? :)

Igår kollade jag film med Tanja och åt pannkakor, Nyckeln till frihet. Norpade lite filmer av Matte i helgen, han hade ju tydligen hur många som helst!
Å idag ska jag visst bli bjuden på tacopaj, ska kolla den nya serien Couger Town (?), tror den kan vara bra. 

Fick tillbaka provet i Stroke idag med, hade klarat det, ska bara prata lite med läraren om vad jag menade med nått svar, så blir det nog ett Vg. (det där med att plugga innan är tydligen överskattat)


Håkan Hellström - Kom igen, Lena

 

RSS 2.0