Inlägg 98

Sitter och tittar på Tsatsiki - morsan och polisen, och det ända jag kan tänka är..

Var är min Göran?!!


Inlägg 97

Sitter och väntar på Kamilla, ska drickas vin och äta Tacos ikväll. Även Emma ska va med sen:)

Var en sväng på City Gross med mamma och pappa idag, handlade 2 nya lampor, 1 till köket och 1 till sovrummet.

Köpte ju en ny mascara här om dagen, med såndär vibbrator i. Måste va bland det dummaste, hjälper inte det minsta och får enbart ögonen att tåras. Köp EJ!

Ne, sminka mej det sista kanske.

Trevlig kväll alla alla!
  

Inlägg 96

Hatar östgötatrafiken! Inte bara det att de är försenade, för det hade jag kunnat ta, men när de istället för att säga 35minuter från börja, små förlänger tiden om och om och om igen, då bli man fan inte glad! Hade jag vetat från början att den skulle va 35 min liksom, skulle jag antingen frågat pappa om han kunnat köra hem mej, gått upp till mamma på jobbet, eller sovit i Boxholm! Eller varför inte ha värmestugan öppen kanske? När det liksom är vinter, kallt och tågen konstant försenade. Har så ont i fötterna så det finns inte, när jag precis kom in trodde jag ärligt att högerfoten förfrysit. Var så sur när jag väl kom på tåget att jag faktiskt sa till tågvärden att jag fan tyckte de kunde bjuda på resan när de är så jäkla försenade, de gjorde hon.

Annars var jag på innebandy innan i Boxholm, 3-3 blev det. Erik gjorde 2 av boxholms mål, han var faktiskt bland de bästa på plan idag, mycket duktig!! 

Inga planer än i helgen annars, men det brukar ju lösa sej.

Grattis till Emmy som förlovade sej idag!

Ska göra mej sjukt varmt te nu och försöka få upp värmen igen.


Inlägg 95

Vill tydligen vara överallt än just här.

Sitter på Facebook och kollar gamla kort. Norpa några, så titta oc njut:)

 
Hos Emma innan båtracets fest.

 
Peace and love. Familjen!


P & L.


Eftersom duschvattnet tog slut när det var min tur, fick man ta vad man fann ;)



Magaluf -06, midsommarafton.


Hos Hugo är det ju heller aldrig fel att va (när han är på humör vill säga ;).



Inlägg 94

Om någon undrar ifall det är möjligt att misslyckas med popcorn på spis, kan jag meddela att det kan man verkligen!

Tur att jag ingen brandvarnare har!

Inlägg 93

Har kollat runt på HM's hemsida och lyckades såklart hitta endel. Får verkligen bita mej själv i fingrarna gör att inte beställa. Behöver SÅ nya kläder, tror inte jag shoppat sen slutet av september!!!

Annars var jag med Sussie i Motala en sväng idag. Sören körde oss, han (eller kanske Kristel) tyckte inte vi skulle köra själva när det var risk för oväder;) Dessvärre så gjorde de såklart inget ultraljud så jag fick sen den lilla skapelsen. Men allt var ju bra iallafall, vilket är det viktigaste!!

Har jag knappt gjort nått idag förutom svängen dit, segt! Tog mej en sväng till Ica, lyckades såklart gå då vädret va som träligast. Tur att det är nära då.

På fredag är det visst innebandy i Boxholm igen, ska nog ta mej en sväng in då och kolla.

Även sjukt sugen på en sväng till Sälen! Hatar det här problemet med pengar hela tiden. Men med lite tur kanske man får sej en sväng utomlands efter sommaren=)





Idag: Förintelsen Minnsesdag. över 11 miljoner människor dog/mördades!


Inlägg 92

Sitter och bläddrar mellan Law & order och Sova med fienden. Borde verkligen inte se den sistnämnda, lär aldrig kunna somna inatt isåfall!!

Annars har jag haft det trevlig med Åsa här idag. Var ju som sagt duktiga och gick en sväng, men sen fastnade vi framför tv;n. haha

Hämtade mammas mattor på kemtvätten förut med, kostade  bara 375kr för två, var ju inte alls så farligt. Funderar på om jag kanske ska springa ner med min med, den är ju helt omöjlig att få helt ren, känner att det nog kan vara värt det och nära är det ju med:)

Imorgon ska sussie o jag in en sväng till Motala, hoppas verkligen inte det dåliga vädret hunnit hit, vägen ditt är ju inte det roligast i vanliga fall liksom.

Var föresten en karl som började prata med mej utanför Komvux idag, bad om ursäkt för att han inte hälsat tidigare o jag vet inte vad. Blev helt ställt. Hur dåligt ansiktsminne har jag igentligen!? Kände inte igen honom för 5öre. haha.

Ne, ska nog försöka stänga av tv:n nu, innan det blir läskigt, hehe.

 

God Natt!


Inlägg 91

Sitter i soffan med Åsa och kollar på Vänner. Förmodligen sätt avsnittet 100gånger, men funkar fortfarande.

Var ute och gick en sväng förut, så idag har man lyckats röra på sej lite iallafall.

Var vid "utställningen" som olika universitet hade utanför arbetsförmedlingen idag, pratade med en som pluggar till lärare, så känner mej nog lite säkrare nu på vad jag ska välja. Funderar lite på idrottslärare, som andra ämne, men vet inte riktigt. Han förklarade iallafall att man kan läsa det som "utbytes student" på en annan skola om man vill läsa resten av utbildningen i lkpg, tyckte det lät lite lockande. Samhäll blir det nog som huvudämne iallafall, så 5 1/2 år. Sjukt länge! Men men, ska ju förhoppningsvis jobba som det i typ 35år sen.

Även tackat nej till jobb i Boxholm i sommar, känner att nattarbete lockar mer, spec när det bara är jobb var 3:e helg med. Bara hålla tummarna att jag får dte nu, surt annars, haha.

Ska ta tag i och anmäla mej till högskoleprovet imorgon med, och söka Carl T. =)




Inlägg 90

Sitter och bläddrar mellan Familjen annorlunda och Guldbaggen. Kjell Bergqvist är för härlig! Även kalasat till det med en smoothie (?), gott så!

Imorgon har jag date inbokad med Åsa och på onsdag med Sussie. Ska bli kul, får vi tro iallafall:)

Undrar även vad som hänt med correns hemsida, funkar ju inte alls! Hade tänkt länka till den mest idiotiska insändaren jag läst.
Nån tant (eller ja, kvinna) hade skrivit in att hon tyckte kommunen kunde låte bli att sanda på vägarna, för att hon vill kunna dra sina barn i pulka. Påstod tydligen att ingen vuxen har nått emot det, förutom nån äldre kanske, men de är ju iallafall inte i marijotet så det kvittar.
Bara VA!? Jag vill visst att de ska sanda, tycker det är halt som det är. Å vadå, ska vi isolera alla älder under vinterhalvåret?! Menar vem bryr sej om de går ut och ramlar och bryter sej totalt, bara man kan dra barn i pulka i stan! Finns med säkerhet parker man kan gå till där det inte är sandat.

Sen har även Åsa bestämt sej för att börja blogg. Hade tänkt att länka, men nu kommer jag inte på hur man gör, haha. Men här är adressen iallafall=)

www.asaasvensson.blogg.se

 



Åsa och Lotta:)



Inlägg 89

Måndag igen.

Skola igen.

Vardag igen.

Rätt skönt faktiskt. Iallafall att inte vara bakfull, och att man faktiskt har nått att göra.

Nyttiga livet har gott okej än så länge, om man bortser från att jag ätit en massa fettaost. Men det är ju bättre än godis iallafall:)

Familjen annurlunda och Medium på tv ikväll. Trevligt!

Annars ska jag försöka ge mej ut på en promenad. Lockar ju dock inte så mycket när det är kallt ute o jag ingen ipod har. Förstår verkligen inte vart jag gjort av den!

Ska försöka komma in till Ikea i veckan med, beöver handla lite. Ser för träligt ut när väggarna är helt tomma.

 




Inlägg 88

Dagen har spenderats i soffan, inte ork till nått annat.

Jagad av radiotjänsten med, de bara ringer o ringer.

O ja Hanna, klart vi ska ha oss Boxholmspizza!=))

Nu är det Frank som gäller innan sängen, antar att det är så för de flesta!


God Natt!

Inlägg 87

Sitter och äter "Tessan's klyftpotatis" (som är läskigt goda) med fläskfile och beasås (såndär färdig i burk från butiken, fått dile på't). Är igentligen jätte mätt, men kan inte låta bli att äta mer. Men men, ska ta tag i't på måndag så ;)

Det undrerligga är att tänker man i potatisar så har jag snart klämt i mej 7st, menar det skulle man ju aldrig annars, men när man har dom i klyftor känns det plötsligt mycket mindra.
Gjorde även vitlöksklyftor i ugn, kanske inte var så smart eftersom jag ska ut ikväll. Kommer lukta gooootttt!

Ne, hopp in i duschen kanske. Ska iväg med 7-tåget till b-holm. Ska förfesta i Johannas flickrum, för vi är 15.

Inlägg 86

Igår var det spelkväll hos Emma. Innan var jag hemma hos pappa o lekte med fina Hugo en stund!
Innan Emma gjorde vi mellanstop på pizzan, tog en kycklingtallrik med ris. Var faktiskt ett tag sen nu, sjuuukt gott.
Spelandet gick sådär. Tröstade med lite öl.
Tanken var Tranås, men blev Mjölby istället. skönt idag!



 
Igår blev det vin på alla's vårat kära vattenhål! Där dök Oskar upp!


 
Av nån anledning vald en dam golvet istället för stolen bredvid.

 
Sen lekte Oskar fotograf en stunde.

Inlägg 85

Nu var det gjort! Och måste säga att jag blev riktigt nöjd. Maria kan det där med att klippa hår:) Inte för kort och inte för långt! Och utväxsten är inte längre svart:)


   

Hade jag tänkt lägga upp ett par bilder till, men det funkar tydligen inte. Så tyvärr får ni den bilden som man ser sämst på, finare i verkligheten:) (och som jag ser lagom glad ut på).


Inlägg 84

Idag är dagen! Klockan 10.00 är det dags. Förstår om ni undrar varför jag redan är uppe, men det är ju så när man måste åka med kollektivtrafiken, ett tåg vid 07.52 till Boxholm, sen ett 3 timmar senare. Hur tänker dem?!
(måste ha igång bilen!!!).

Roliga är att det inte alls känns som att det är jag som valt att klippa mej, utan som ett ont måste, typ efter hårförlängningarna. 
Stackars Maria, hur fint hon än kommer få till det kommer jag inte bli nöjd, haha.

Börjar bli lite kaffesugen med, ska hem till mamma innan det är dags att åka till Maria, får ta mej en kopp där.
För nu måste jag bege mej, tur att det är nära till station iallafall!

inlägg 83

Vad är det för fel på Facebook idag, funkar ju inte alls som det ska. Kan inte komma in i Chatten, eller kommentera grejer!

Var duktig och solade förut, i hela 10 minuter. haha. Men nått ger det kanske.


Dagens låt: Lars Winnerbäck - En svår och jobbig grej 

Inlägg 82

Dagen har än så länge vart lång och hemskt seg. Tvätten har varit det mest händelserika, vilket väl säger endel.

Har väl ändrat mej ungefär 100 gånger angående att klippa mej. Gör fjantigt jag vet, det är bara hår och det växer ut igen. Men ändå! Tänk om jag ser ut som ett miff, eller inte alls trivs i det! Får se vad magkänslan säger imorgon då det är dags. (så är det någon från skolan som läser detta, så är jag "sjuk" imorgon).

Hoppas även på att Sofie, eller ja Hugo, kommer till Boxholm imorgon. Känns som hundra årsen jag träffa honom nu, är väl dock bara en vecka kanske.

Igår synda vi pizza, gott så. Märkte verkligen på Wilma att det var ett tagsen jag träffade henne. Hon pratade SÅ bra nu, förstod mer eller mindre allt:)
Får nog nästan införskaffa mej lite leksaker hit, nu när alla skaffar barn:)

Ska ta med mej kameran till pappa imorgon och se om han inte kan få igång den igen. Står att minnet är fullt, men samtidigt att det inga bilder finns att radera, bara Hallå eller?!

Ne, ska dra på nån gammal film o invänta att tvätten blir klar.



Jag och frisör Maria. Mitt hår's öde ligger imorgon i hennes händer!! ;)

Inlägg 81

Sitter och väntar på Tessan och Wilma, de skulle komma in en sväng. Trevligt så, var ett tag sen vi sågs nu. Hoppas på att bilen ska komma igång snart så jag kan ta mej ut till dem om kvällarna igen:)

Ska ner på stan nu och byta färg på klockan jag fick i julklapp, en lila får det nog bli.

Fredag ska vi spela spel. TP skulle jag gissa på, hehe. Provade en nyare variant som Kamillas mamma hade, man kunde välja svårighetsgrad där. Gör ju så man får lite mera chans att kunna nått.
 
Och i helgen kommer ju Johanna hem med, trevligt trevligt. Även en förfest inbokad på lördagen!:)

Hungrig börjar jag bli med, men tror vi skulle hitta på nått att äta.


Dagens program: En plats i solen

Inlägg 80

Vart på Ica och shoppat idag. Var behövligt kan jag berätta.

Gjorde mej hemmagjord potatismos förut, för första gången. Och kan efter det meddela att jag tydligen var en jäkle på't. Mycket gott blev det, klappade stolt mej själv på huvudet efteråt.

 

Sitter på Msn och planerar mitt liv med Emelie. Lkpg och studera verkar de bli, måste bara komme underfund med hur man läser om man vill bli yrkeslärare på gymnasiet. Tror det kan va nått. Lite flummit, praktiskt, "vuxna elever" och man behöver inte skriva äckleprydligt på tavlan. Kan nog bli bra. (Synd bara att jag typ hatar att prata inför folk, haha)

 

Dagens program: Mästarnas mästare 

 


Inlägg 79

Beställt tid "hos Maria" på fredag. Nervös nervös nervös!

Ska skicka iväg en förfrågan om att jobba som timvik. nattetid på kungshöga/dacke hemmet nu med, hoppas på att de behöver vikarier!

Inlägg 78

Vad känner vi för page (?), behöver förnya mej lite känner jag.

Men frågan är om man vågar? Speciellt nu när jag fått ner håret en bit, jag som tjatat så länge om det.

Men som Maria sa, så blir ju inte håret så mycket kortar där fram, men ändå?

Kanske bara lugg annars, eller?

Vågar man???!

  

Inlägg 77

Hur bra är inte Halv åtta hos mig? Sitter och små skrattar så gott här. Undrar dock vad det är för skit på 3an?! Var är Två och en halv män?

Skolan var trevlig idag. Verkar va bra nya ämne vi ska läsa.
Fick även skjus av Lotta i morse, skönt det, var inte jätte sugen på att gå hela vägen till Kungshöga direkt.

Ska prova om min fläkt i bilen kommit igång ingen imorgon, hoppas så! Känner mej lite smått isolerad utan den!


Pengarna ska trilla in på kontot imorgon med, nice! Inte för att jag kommer att få ha dom där spec läng, men skönt o kunna betala tillbaka en del av det man är skyldig!


Dagens låt: David gray - This years love


Inlägg 76

2 par byxor, 2 par kjolar o en klänning kom jag inte i när jag skulle klä mej nyss. Kul, INTE!

Får nog fortsätta äta pulversoppa ett tag;/

Nu sitter jag och väntar på Hanna, är snäll och kommer in o hämtar mej!

Hoppas alla får en kanon kväll, för det ska vi ha=)

 


Inlägg 75

Bion var bra igår. Bra platser lyckades vi få med!

Efter gick vi en sväng till Torget, Emma och jag kollade på medans Suss o Kam åt (norpade kanterna av båda).
Sen åkte jag o kam med Emma hem och spelade TP. Riktiga spelnördar håller vi på att bli, men kul är det! Blev sen så sov hos mamma o dem inatt. Fick dock sova på sova eftersom mamma tagit sängen jag brukar sova i där. Så kan lungt säga att det inte blivit sådär gör många timmars sömn inatt.
Idag var det innebandy med A-laget, lilla Erik gjorde 3 mål, duktigt så! Dock förlorade dem i sudden, men men, 1 poäng iallafall.!

Ikväll ska jag in till Hanna å dricka vin, det gillas skarpt!!=)


Dagens artist: Melissa Horn

Inlägg 73

Jaha, hade precis kommit fram till att någon bio har jag inte råd med idag (skrev ett långt inlägg om det förut, men det försvann o jag orkade inte skriva om) å då dyker karl upp på tv! Ja, tänkte jag, bara till att samla ihop alla pantburkar som går att finna, dra på sej termobyxorna o gå in till Boxholm. För denna film går ju inte att missa nu!
Jäkla karl!

Sitter och äter tacos just nu, eller tacos o tacos, glömde ju tydligen att man ska ha sås och gräddfil till när jag handla, o ost kanske med(?). Plus att det är krydda från Lidl, inte att rekomendera! Men det slår pulversoppa, eller ja, typ iallafall.

Är nån jäkle som hoppar/skottat på mitt tak just nu. Somnade i soffan o vaknade av det. lagom nöjd då! Ska köra ut huvudet o gnälla lite tror jag, kasta tillbaka snön upp eller nått.

 

Slänger in en bild på (förmodligen det finaste som finns) Hugo!
Förmodligen världens finaste männska! (i miniatyr)


Dagens låte:  Fibes oh Fibes - run to you (live från musikhjälpen)


Inlägg 72

Jaha, det var ju verkligen inte igår. Men har (som typ alla andra som slutar blogg en stund) inte haft någon lust alls tills nu! Hade tänka att göra en helt ny blogg, som Karin föreslog, men fattade inte hur, haha.

Sen senast. Hösten gick sjukt fort, innan man han blinka så var det vinter igen. Måste säga att jag gillade det iår, mörkt å härligt. Lite väl kallt just nu kanske, men hellre det o snö!
Annars spenderade jag många höstkvällar ute i V.Harg med Tessan o Wilma, sen flyttade Ellen hit, så då blev det många kvällar i Mjölby, grannar som vi blev. 
Höjdpunkter under hösten är väl annars :
Skolan(himla trevligt, ska nog läsa på komvux resten av livet;)
Kryssningen med Tjejerna!
Praktiken på sjukhuset i Motala
Jul o Nyår. Fest rakt igenom;)
Flytten till en 2;a.

Just nu sitter jag med en stor godis påse o kollar på "Halv åtta hos mej". Hur charmig är inte den blonda killen, Martin. Trevligt program, kanske lite pensionärsvarning, men va fan!

Imorgon blir det att gå upp vid 6.30. Var inte igår!
På kvällen blir det antingen innebandy eller Bio, Snabba Cash. Borde ta innebandyn om man tänker pengamässigt, men har en känsla av att det inte blir så. Hatar CSN som inte ger mej mina pengar!!!

Ne, nu överger jag detta igen. Ska försöka att uppdatera snart igen;)


Dagens låt: Regina spektor - eet


 

RSS 2.0