Inlägg tio

Torsdag den 29/1 och imorgon är det dags för mitt första prov, och det är i tumörlära. Sitter just nu och försöker läsa på, men det känns inte som att nått vill fastna. Istället känns det mest som att jag har cancer i hela kroppen, tycker typ alla symtomer stämmer in, är faktiskt lite läskigt.
Hade tänkt gått upp till Tessan en sväng ikväll, men känner att det är lika bra å försöka lära mej detta, kom på att det är dem med bäst betyg som kommer få första "tjing" på platserna till de olika inriktningar vi ska välja nästa termin, och till den jag tror jag vill läsa, finns det tydligen bara 10 platser, å det ska delas på oss 19 som läser på komvux och de som läser omvårdnad på kungshöga. Så ett VG skulle ju iallafall inte skadda.

Läste precis att lillebror min hade blivit utnämnd till bästa spelare i gårdagens A-lags match i innebandy, är ju typiskt att man missade den. Hade utan tvekan skrikit mej hes som fan då ;)

Kamilla & jag funderar på att gå ut i linköping i helgen, är ju inte var dag man är där och känner att det kunde va skoj, men vem vet, tågen går ju tyvärr grymt dåligt hem där ifrån.

Ne, nu ska jag ta tag i det hela, är ju mycket kul på tv ikväll, både Criminal Minds å Generation fett, tycker den domkumäntär serien är för intressant, förstår inte hur man kan låta sej själv bli så jäkla fett som vissa är. Hade dock vart kul å sett den med Tessan, hade vi kunnat äckla oss ihop, (samtidigt som vi trycker i oss massa massa godis. haha)





Dagens Låt: Lars Winnerbäck & Melissa Horn - Som jag hade dig förut


Inlägg nio

Borde kanske komma på nått annat som rubrik snart, fast känner att det är väldigt smidigt det jag kör med nu, slipper en fundera ut ny varje gång:)

Har inte tid å skriva här just nu, ska nämligen upp till Tessan och Wilma, (som vanligt:) och skvallra lite som vanligt;)

Dagen har annars spenderats i skolan. Jobbade igår så sov hos mamma å de inatt, fick mer eller mindra springa till skolan i morse eftersom jag tog nio tåget in, å började tio över, men vad gör man inte för lite längre sömn?

Känner även att det är en hel del -Jag jag jag i klassen, orkar inte ríktigt med det alltid.

Prov på fredag med, inte pluggat nått än, men tar tag i det imorgon istället. I sista minuten.

Jobb på tre;an på fredag med, det är nice, gillar å vara där!

Tog denna av Sofie; Världens underbaraste Hugo!





Dagens borde: plugga

Inlägg åtta

Söndag den 25/1-09.

Idag är en bakisdag, en riktig söndag alltså. Är väl egentligen inte alls speciellt dålig, men känner ändå att jag är värd å flöta i både chips, dip, godis, pizza & dricka. Sitter å tittar på Mord i sinnet just nu, underbart bra serie. Ska kolla på Ginza sen om det finns fler boxar att köpa. Borde egentligen plugga just nu, men får göra det imorgon istället, eller om jag känner mej själv rätt så blir det inte förens på på tisdagskväll, i sista stund som vanligt.

Idag kommer även Emelie hem till härliga Sverige igen, kan tänka mej att hon ångrar sej så fort hon sätter fötterna utanför planet, fyfan vilket sugit väder det är här just nu, längtar som en tok till sommaren.

Gårdagen var riktigt nice, var i lkpg på dagen med Kamilla, köpte såklart kläder fast jag inte skulle. Sen åkte vi hem till henne och förfestade med Emma å Hanna. Mamma var sen snäll och körde in oss till Tranås. Där inne var det sedan fult med folk som man kände igen. Sussie å Malin, Syster å Maria. Och en massa massa fler. Kommer jag ihåg det hela rätt kan det va så att Kamilla å jag lovade ( eller ja, vet väl inte om han fann det så nödvändigt egentligen men..) att köpa en ny tröja till Kalle. En att ha när han spelar med innebandylaget, den han använder just nu är obeskrivligt ful, eller åtminstonde helt fel till resten av klädderna. Man måste ju vissa upp den bästa sidan av sej när man representerar Boxholm liksom. 


Dagens Tv: Brittiska deckare. 

Inlägg sju

Är skit sur. Över att CSN inte vill ge mej mina pengar & att Norde norpar 200kr av mej varje månad! Undrar hur länge de hållt på med det? Och framförallt VARFÖR? Måste alltså dra mej ner ditt på måndag å gnälla lite.

Kollar på lets dance just nu och det är jävla blondinbella som dansar, känner mest för att hoppa in genom rutan å ja.. Är så trött på allt om henne, överallt dyker människan upp. Blä.

Läste precis mitt horoskop, och har jag tolkat det hela rätt är denna dag min lyckodag, bara va? Kommer att under de närmsta veckorna bli sååå poppis. Ska tydligen flörta med de som är i tecknet Lejon, så imorgon ligger Kamilla grymt risigt till ;) Det ska även visst förändras en hel del framöver, allt ska falla på plats, så ja, helt enkelt kommer jag va mest poppis på dansgolvet imorgon, hångla med Kamilla å på så sätt förstå att jag egentligen är lesbisk. haha. Vilken händelserik morgondag jag har att se fram emot:)

Ne, imorgon ska jag faktiskt umgås med Kamilla, men utan hångel, det kan jag lova! Ska istället åka till Ikano å göra av med pengar. Och på kvällen är det äntligen dags för parkhallen! Har fortfarande inte vågat fråga mor om hon vill köra in oss, eller ja, jag har faktiskt inte fått tag i henne, hon jobbar tydligen. 

Fick även reda på att vi ska ha 2 prov de närmsta veckorna, å såklart i Psykologi och Medicin, de kurser jag tycker verkar svårast. Så nu har det verkligen dragit igång på riktigt!


Dagens humör: Seg



Men herregud, måste bara lägga till, hur duktig var inte Laila? Mycket imponerad! (för jag är en grym dansexpert, lovar). 


Inlägg sex

 Torsdagen den 22/1.

Idag har pengar kommit in på mitt konto.
Varit i skolan.
Köpt hårfärg & alkohol.
Myst med superduper söta Hugo.
Vart hos Maria å fixsat håret.
Pratat med fröken Dalvik som berättade att hon gått med bruten arm i 2 veckors tid utan att ha märkt nått. (eller ja, klart hon haft riktigt ont å så, men inte förstått att den var så sönder som den va).
Ätit en massa pizza & godis med Tessan.
Kollat på Criminal Minds.

Mycket bra dag.


Morgondagens måste: Köpa en elvisp!





Inlägg fem

Sitter just nu på jobbet å väntar på att få gå hem. Gillar "mitt jobb", jag gillar det skarpt. Alltid roligt här, ser faktiskt fram emot sommaren då jag ska va här(kommer me all säkerhet inte alls tycka lika mycket om det då, men just nu är det nice).  
Klippningen löste sej med, Maria ska fixsa håret imorgon istället, vilket är tur, ser för jäklig ut i skallen!

Ne, nu ska jag byta om å springa ner till 1;an och rapportera över till natten.


Dagens måste: milkshake. 

Inlägg fyra

Tisdagen den 20/1 2009. Idag tar Barack Obama över som president i USA.  En stor dag alltså. Själv har min dag bestått av skola, tv, internet, fika med mamma och shopping på Netto, eller ja shopping å shopping, köpte mej gräddfil, tacokryddor och lite godis, så nu har jag precis 53 kr kvar, Å de pengarna var det tänkt skulle gå till hårfärg. Eftersom det var menningen att jag skulle klippa & färga mitt hår imorgon, men självklart ringde jobbet, så det blev inget med det. Får helt enkelt hoppas på att underbara Maria kan någon annan kväll denna vecka, vill helst få det gjort innan helgen.

Vaknade i morse av att balkongdörren blåste upp. Inte helt okej å va tvungen å dra mej ur sängen en kvart för tidigt för att stänga den. Fast passade då på att trycka igång tv;n påvägen tillbaka till sängen å det var nice. Skönt å få vakna till lite sakta sådär, funderar på å se om man inte kan ställe in så att tv;n går igång på morgonen på nått sätt. Vem vet, med alla modernigheter som den har kanske det går?. 

Nu är det även snart dags för a-kasse pegarna å trilla in på kontot, å de känner jag nog är mer välkomna än vanligt, eller ja pengar är alltid välkommet men just nu är jag så fattig så det finns inte. Men pengar är ju faktiskt till för att spenderas så:)

Och det är även snart Lördag, å det gillar vi med, eller hur Hanna?!



Dagens låt:   James Blunt-Same Mistake

Inlägg tre

Denna dag har spenderats i skolan. Där har vi klippt å klistart, lyssnat på föreläsningar och skrivit en massa massa. Men det är skönt, skönt å ha nått å göra om dagarna.
Och denna kväll ska som vanligt (ja kan nog säga det nu mera) utspela sej hos Tessa. Å där är det bestämt att det ska ätas en massa godis. Skulle ju bli nyttiga nu efter jul å allt, men kör på det att vi måste avvänja oss lite sakta sådär, kan ju inte sluta ge kroppen socker bara sådär liksom, den skulle ju få en chok som heter duga stackarn.

Har även vart duktig & köpt mej ett eget solkort idag, så nu ska jag bli brunare än en pepparkakasgubbe! ;)

I helgen är det även Barbados i Tranås, så det ser vi fram emot!


Dagens låt: Melissa Horn - Sen en tid tillbaka


Inlägg Två

Inlägg nummer två.

Dagens händelser: Söndagen började kl 10. då Tessan kom och väckte mej.  Färgade hennes hår, drack te och kollade på nyhetsmorgons intervju med Liza Marklund ang. debatten som är runt boken Gömde. Så vi spenderade säkerligen en timme åt att klaga på allt å alla som är dumma i huvudet nog å tro på "mannen med de mörka ögonen", allt jäkla klagande om att inte allt stämmer i boken, men va tusan liksom, det står ju i början av boken att platser, namn mm är ändrat för personernas säkerhet. Men men, hon är med all säkerhet bara kändis/pengakåt den där Monica Antonsson. Blä säger jag.!

Annars har dagen inneburit film, Notthing Hill och Chasing Liberty, härligt enkal kärlekskomedier. Men blev såklart grymt sugen på att åka till London efter att jag kollat på Notthing Hill. 


Gårdagskvällen skulle spenderats på bion i lkpg med Kamilla, dock var ju biljetterna slut när vi kom ditt. Så blev en fika på Steves istället (å där träffa vi på Madde)  och åkte efter det hem till mej istället å hyrde film. Leo hete den, helt okej, lite små äcklig stundvis. 

Och imorgon är det skola igen, har egentligen en läxsa som borde göras, men orkar verkligen inte, får göra den på rasten innan letionen istället. 


Har norpat en lista här under ifrån Hanna, allt bara för att alla ska få lära känna mej så fort som möjligt(vet att ni alla är så otroligt nyfikna).




 (x) Tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) Tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) Du har gått in i en glasdörr
(x) Du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) Du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) Du har sprungit in i ett träd
( ) Det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) Du testade precis om du klarade det
( ) Du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) Ditt hår är/har varit blont
( ) Folk har kallat dig långsam
(x ) Du har bränt dig på ett konstigt ställe
(x) Du har nån gång somnat på jobbet
(x) Du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
( ) Folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) Du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
( ) Du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) Du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) Du har satt på dig dina kläder bak o fram eller ut o in utan att ens märka
(/) Du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) Du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) Du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) Du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen



(roligaste är att jag typ inte ändrare några svar alls, Hanna å jag är grymt lika helt enkelt ; )


Dagens låt:
Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu


Inlägg Ett.

Även jag har nu fallit för "bloggdrogen".
Eller fallit å fallit, var mer Tessan som skapade denna åt mej, men det var kanske på tiden, har ju sagt ett bra tag nu att jag ska skaffa mej en.

Ska ta å skriva lite mer här senare. Men nu är det Ett fall för Frost på tv, å det går inte å missa.

Hej.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0