Inlägg 25

Shoppat en massa fina saker idag, så nöjd med allt:) jeans, jeansdrees, top, träningströja och byxor, och ett par skor (även Hanna slog till på ett par likadana:). Så nu är jag redo för fest imorgon haha. Måste dock sluta köpa nya kläder till varje gång jag ska ut, blir alldeles för dyrt när man går ut nästan varje lördag.

Dock ingen kamera, men det kommer. Måste in till Tranås nån dag i vecka å gå till skoaffären Foten, pratade med pappa om att jag får ont i knät, och han sa att det mycket väl kunde bero på skorna jag har, så ska ditt in och se om de kan trolla fram några åt mej, helst inte några som kostar allt för mycket heller, är dyrt som det är att träna ändå.

Kollar på Semester svenskar just nu, vill utomlands NU! Värme, Sol, Fest och bara allmänt underbart, vill vill vill!  



Dagens Har: Spenderat massa pengar!

Inlägg 24

Blir så sur! Har tv:n slutat att fungera igen, blir galen på tele2 (tror de är dem jag har iallafall:) Men Tur var väl att det hände nu och inte vid 21 då Criminal Minds höll på, då hade det tagit hus i helvete på allvar!

Idag har jag annars vart i skolan, tränat, solat, hämtade Wilma på dagis och flötat en massa hos Tessan:)
Fick dock ohyggligt ont i mina knän när jag sprang på bandet idag, kände även av det lite när jag gick hem, hoppas så att det inte blir nått med skit med dem nu när jag äntligen kommit igång med träningen!

Imorgon är det shopping med Hanna!!!

Helgen är fortfarande lite osäker. Kanske träna och kolla innebandy med Åsa. Eller hjälpa Sofie å dem i huset. Får se. Nått jag iallafall måste gör är att skriva klart (eller börja med) är medecin uppg. som ska va klar på måndag.
Kvällen blir nog Världshuset och Klubben, ska bli nice!


Dagens låt: Winnerbäck - Strimmor


Inlägg 23

Sitter och kollar på Gilmore girls, mycket rolig serie, men hon Lorelie är på gränsen till förmycket, känns som hon är yngre än dottern ibland vilket är lite störande, men annars roligt roligt.

På fredag ska jag och Hanna till Lkpg och shoppas upp alla våra pengar;) Funderar på att köpa mej en kamera, enbart för att jag nästa helg ska kunna ta så mycket fula kort på Johanna som det går. Och alla ska ut på internetet med :)

Var hos mamma å dem igår, var tvungen å skriva lite arbeten till skolan. Kollade under kvällen på Julkalenderna Pelle Svenslös med Erik, sjukt bra. Skratta som bara den!  Annars blev jag allt lite rädd igår, men det hade ju gått bra, och det visste jag ju innan, men ändå. Läskigt, onödigt och typiskt.

Helgen är ännu ett ?.

Annars ska jag snart upp till Tessan och Wilma.


Dagens sug: Godis!


Inlägg 22

Måndag och tillbaka i skolan igen.

Helgen i Stockholm var super nice. Måste faktiskt erkänna att mitt hat mott den staden har minskat nått enormt. Inga sura minner alls. Kan ju ioförsej bero på att vi inte umgicks med en enda riktig stockholmare under hela helgen, Johanna å Ellen kommer ju hemifrån å de andra från ställen runt om, men trevligt var det. Lyckade också få superbra tåg ditt och hem. 300kr gick det på, å det är inte farligt alls, till och med billigare än buss. Så känner att det nog kan bli en sväng upp snart igen:) Tycker det bara är så kul att sitta å glo på folk, underligga männiksor finns det gott om där uppe:)

Annars borde jag verkligen plugga just nu, men lämnade alla mina böcker i Boxholm sista jag var där, så tyvärr blir det inget med det. Ha.

Och nästa helg kommer Johanna hem till östergötland, och då ska vi träffa Malin, vilket ska bli så kul. Synd bara att Förken Emelie inte kunde då.
Båttrippen är även inbokad nu, så har en massa skoj framöver.
Och såklart min kommande tripp ner till Varberg. Såååå kul ska jag ha!


Dagens borde: Plugga

Inlägg 21

Fredag idag och jag är arg! Förbannade grannjävel som hållit mej vaken i natt. Var ett himla liv mellan henne å karl inatt, fulla å dana. Men fram emot halv ett gick han, tillslut! Men fan vad irriterad man hinner bli innan. Och när jag väl somnat, ja då drömmer jag en mardröm och vakna vid 2 igen. Bara va Fan! Är det enda jag drömmer den här veckan ju, inte sådär gör kul å vakna upp med panika varennda jäkla natt. Å spec inte denna natt, måste ju vara ordentligt utvilad idag, ska ju upp till Johanna sen! :)
Börjar dock även bli snorig som bara den, har ju varit hemma hos mamma å pappa, vilket kanske inte var så himla genomtänkt med tanke på att pappa ligger i influensan och mamma nog är påväg å bli sjuk hon med. Dessutom var Hugo hemma igår och han har ju vart sjuk han med. För även om jag kanske inte pussar på pappa, så kunde jag ju inte låta bli Hugo liksom, trots att han förmodligen är full av en massa basiler. Men bara att hoppas det går över, har inte tid att vara sjuk nu!

Annars så är det tvättdag idag, endast därför jag är upp nu. Skulle även tränat, men hoppar det, tänker inte riskera att bli sjuk pga det. Har faktiskt vart å tränat 3 dagar denna  vecka, så det är väl ändå okej.

Träffade Lotta från jobbet i onsdags och hon berättade att jag fått 9 veckor i sommar, 1 mer än de andra, och att jag fått 100% hela sommaren. Nice! Skulle gärna vart ledig som alla andra, men tyvärr så har jag en känsla av att det lär dröja länge tills jag får en "fri" sommar. Det blir bra med pengar om inte annat! Har jag tur får jag bestämma lite över mitt schema med så då ska det nog kunna bli alkohol ändå ;)



Ne, nu ska jag börja plocka lite bland mina kläder, se vad som ska med upp till storstaden!



Dagens Vill: Skälla ut grannen!


Inlägg 20.

Söndag 15/2. Har ungefär druckit en liter Oboy, det är inte klokt vad gott det är med Oboy ibland! helt jäkla lovely!
Även tryckt i mej tre enorma smörgåsar och två underbara kexchoklad. Underbara söndagar;) Skulle egentligen ätit pizza med Sussie idag, men höll bokstavligen på att dö av hunger då jag vaknade, och förstår inte hur det är möjligt, tryckte verkligen i mej en kebabtallrik precis innan jag slog igen ögonen igår. 
Gårdagen var jättetrevlig, åt jättegod mat och kolladed på melodifestivalen hos Suss, sen gick vi ner en sväng till parken, var faktiskt ett bra tagsen jag var där.

Veckan som kommer har jag sportlov, nice!
 
Och under denna vecka MÅSTE jag städa, det ser verkligen överjäkligt ut här. Första tanken i morse (förutom maten såklart) var att jag ville hem till mamma, där det inget damm finns, inga tidnings/klädhögar, ingen sol som lysser på mig så starkt att jag inte kan sova i min säng, och god härlig hemlagad mat! Så antar att när de tankarna kommer, då måste det va illa. Så på listan över saker att göra denna vecka är städa, fixsa persienier (eller hur fan det stavas), huvudsaken är att det blir mörkt här inne!

Har precis avslutat säsong 3 av Sex and the city, himla bra serie det. Ska nu kolla på Rånarna, en svensk fil men alls våran Mikael Persbrandt, lite uppvärmning inför kvällen Beck film.


Dagens Vill ha: Ärtor (fått ett underligt sug efter det hela tiden)


Inlägg 19.

Idag är det alla jävla hjärtans dag. Inte speciellt förtjust i denna dag. Känns mest som en dag som är "gjord" för alla som är kära eller har familj, så att alla andra som är ensamma ska känna sej ännu mera ensamma. Som om inte redan Jul & alla andra högtider räcker för det (eller ja, alla dagar överhuvudtaget kanske). Men men, affärerna får väl in lite exstra å det behövs väl i dessa tider kanske?.

Vart ute i Sofies och deras hus idag och kollat. Tog med oss mat och tårta ut (och jag medger, den var dekorerad med ett hjärta, pinsamt). Finns fortfarande en massa att göra där ute, men det kan nog allt bli fint. gillade tapeterna som Sandra å pappa slet med att få upp, mönsterpassning kan man tala om där.

Ikväll så är det kalas hos Sussie, ska ditt å äta mat, dricka vin och kanske få se lite på melodifestivalen om man har tur? :) Trevligt ska det bli iallafall!

Oj, och nu har visst klockan sprungit iväg.

Bye bye


Dagens klädder: Haha Eriks.

Inlägg 18!

Nu hör jag att allt är som vanligt igen, granntanten skriker som aldrig för, kul. INTE!

Kollar just nu på fetta människor på tv tre. Kan faktiskt inte förstå hur man kan bli så jäkla tjocka som en del är, och hur fan har man råd, menar det är ju liksom knappast som att man kan jobba när man väger 300 jävla kilo. Dessutom är de på nått slags bantarställe där det är menningen att de ska få hjälp, å då smugglar de in "mat"  i sina uberstora fettveck. Bara blääää! Bara en massa jäkla gnäll på dem med.

Annars har denna dag varit riktigt bra, fick nämligen ett Mvg på tumörlära provet, och det är inte var dag jag får det, typ aldrig om man bortser från i idrott. Nice! Sen tog jag mej i kragen och åkte in till Lkpg å hämtade ut mina glasögon. Skulle ju även fått mina linser, men de hade "skickats tillbaka, eftersom jag inte hämtat ut dem i tid". Men bara Hallå! Hur ska jag veta att det kommit in när de inte hör av sej. Men det hade de minsann gjort sa dem, det gör de alltid. Men ne sa jag, inte nån som meddelat mej om det. Men men, de beställde ny och så fickjag en rabattlapp på 300, så okej då.
Sen hittade jag även en så fin jeansklänning på gina som jag bara var tvungen å köpa, och en superduper sött klänning till Wilma på Cubus. Även ny tränningsklädder köptes det, dock från HM, de på sportaffärerna var göör dyra, och faktiskt inte alls lika snygga som dessa. Så imorgon kommer jag va såå läcker när Åsa å jag ska tränna ;)

Kollade på Semestersvenksar (tror det heter det) förut och är nu så sugen på en utomlandsresa så det finns inte! Bara måste få åka iväg nånstanns snart!

Ne, nu ska jag sova. God Natt


Dagens Låt: Melissa Horn - Hanna 
 



Inlägg 17.

Röööööööv säger jag bara!
Sitter och försöker plugga in allt till provet i psykoligi imorgon, men det vägrar sätta sej. Förstår inte vad som är så jäkla svårt, har nog läst samma rader typ 1000000 gånger nu! Så nu skiter jag snart i det, får bli en mupp å göra omprov. Är inget mer än det. Trög känner jag mej.! Något som tydligen utvecklas i skolåldern enligt Erik H Eriksson. (haha å det roligaste är att jag var tvungen å kolla i mina papper för att se vilket stadium det hörde till)

Helgen var annars trevlig. Förfestade i Ödeshög (av alla jäkla ställen, jag vet) sen bar det av till Motala/Harrys. Det var trevlig. Igår försökte jag plugga lite, men blev mest tv:tittande (tyvärr känner jag nu).

Fick iallafall reda på att jag klarade för provet i medecin, ska "prata upp mej" till Vg på ons, hade visst inte riktigt förklarat tillräckligt.

Annars var Åsa och jag duktiga å tränade idag, på min "håll timme". Ska även träna imorgon, core och step tror jag det var, om jag nu hinner ditt i tid. Har ju provet sista av allt, visserligen tar det ju ingen tid alls å skriva ner det jag kan just nu, nämligen inget!
Ne, nu ska jag sluta gnälla, är ju faktiskt mitt eget fel att jag inte pluggat tidigare.


Dagens tröghetskänsla: Hög

Inlägg sexton

Idag är det Lördag, det gillar vi. Sitter med Hanna just nu och väntar på att Åsa och kotten ska komma och plocka upp oss, ska på förfest hos nån av Åsa's jobbar komipsar, sen Harrys i Motala.

Igår var jag hos familjen å firade Erik, och efter det att jag tryckt i mej alldeles för mycket mat åkte jag upp till Maria å blev bjuden på lite vin innan innebandyn, så vi kom i riktig stämning till matchen.
Och rejält spännande var det med, B-holm avgjorde i bokstavligen sista sekund. Och bror min gjorde assist till det målet. Stolt värre.

Ne, ska va lite social här nu. Straxs dax å åka så:)


Dagens färg: Svart



Inlägg femton

Fredagen den 6/2. Idag är det lillebror Eriks födelsedag, hela 17 år blir han, nästan lite läskigt gammalt, menar är han redan så gammal måste ju jag va 23 snart. Det går så jäkla snabbt allt!
Även Sussie fyller idag och hon blir 23. Alltså en anningen äldre än mej, känns bra å inte va äldst ;)

Idag har jag annars vart i skolan, tränat å tvättat, tanken var att jag även skulle städat, men då strunta jag i, diskade åtmindstonde så.

Denna vecka har spenderats i skolan och hos Tessan. Hade Tjejkväll där både i ons å tors. Trevligt värre. Å flötigt värre med:)
Men har ju börjat med träningen idag, så nu jäklar ska jag komma i form. Köpt mej ett årskort (typ). så framöver kommer jag spendera alla min lediga tid på lundbybadet.

Ska springa ner till källaren nu å hämta upp den sista tvätten, hoppas så att det är tort nu! Sen ska jag iväg hem till Boxholm och fira Erik. Kanske även gå på innebandy å spana på honom ikväll, ska höra med Maria sen så får vi se.

Imorgon blir det antingen Tranås/black jack eller Motala/Harrys. Får se vad vi känner för.

Upptäckte igår att mitt CSN har kommit igång, så nu väntar jag bara på att pengarna ska rulla in på mitt konto, och det är verkligen inte alls fel!


Dagens födelsdagsbarn: Erik 17 & Sussie 23! Grattis Grattis båda två!



Ska även krama sönder Hugo idag, det gillar vi! ;)


Inlägg fjorton

Haha, som sagt - en olycka händer så lätt.:) Tessan 

Inlägg tretton

Sitter just nu hos Tessan & Wilma, precis ätit pasta, kassler och ärtor, å som jag har tjattat om det de senaste dagarna så borde jag allt va nöjd nu:)
Annars har jag vart i skolan idag, som vanligt. Slutade redan vid halv elva, och begav mej då in till Linköping för att åter igen försöka hämta hem mina glasögon+ linser. Men ne, den jäkla butiken var stängd idag med. Så sur blev jag, inte så jäkla skoj å fara in ditt var å varannan dag bara för att vända liksom. Men som tur är var Tessan supersnäll och lånade ut hennes busskort, så jag slapp iallafall betala tågresan.

Ne, nu ska jag ta å vara lite social igen. Ska ju snart sätta mej tillrätta i deras soffa å invänta Unga mödrar mm.





Dagens löfte: Träna

Inlägg tolv

Sitter i skolan å segar, 1 och en halv timmes rast, inte helt okej, hade heller börjat nästa lektion direkt så man kommer hem nån gång. Men men.
Solen är iallafall framme idag, och det gillar jag skarpt. Känner man att det faktiskt finns lite hopp. Tänk bara, snart så är det sommar! Och i sommar ska jag jobba på trean, å det är helt underbart! Jobba och tjäna pengar:)

Är dock grymt sugen på att åka utomlands! Billiga resor har dem på rayair just nu med, å det är farligt. Är så lätt att man får ett ryck å beställer då.
Men får väl se fram emot en lite båttripp i Mars & lång helg nere i Varberg hos Emelie under valborg. Är inte fy skam det heller=)

Ikväll ska jag till Tessan, färga hår stod det visst på schemat, fröken försöker bli blondin igen. Och imorgon ska jag och Åsa träna, ska bli skönt å komma igång igen, är ju som sagt snart sommar:) Även hårfärgning stod på schemat då med, tvivlar dock på att det är blondering då, eller vem vet, även Åsa kanske vill bli blond?

Kom på att jag ska ju upp till Johanna med en sväng, å göra stockholms gator osäkra, och kanske få mej en titt på hennes blivande man, vem vet ;)

Dagens Vill: Krama Hugo! (ska tvinga Sofie å stanna i B-holm på torsdag efter deras babybadande så jag får pussa lite på honom:)






Inlägg elva

Detta har varit en låååång dag, trots att jag absolut inget har gjort. Vaknade vid halv ett hos Kamilla, drog oss ner till pizzerian, och åt där en guddomligt kycklingtallrik med ris. Sen kröp jag bort till tåget, åkte det till Mjölby, sen kröp jag hem, med en liten avstikare in på konsum, där det inhandlades yttligare onyttigheter. Och efter all denna aktivitet har jag bokstavligen knappt lämnat sängen. Gick på toa ett par gånger, hämtade en smörgås och datorn från soffan, annars har jag inte lämnat sängen, och planerar inte att göra det fler gånger heller. Det är härligt, härliga söndagar!

Gårdagen va skoj, riktigt skoj. Hamnade i boxholm å blev göör fulla. Men betalar dock fört idag.


Ne, ska titta lite på tv nu. å sen ska jag sova.




Dagens mat: Flöt.

RSS 2.0