Inlägg 65

Åkte till tandläkaren idag, (för 3;e gången) tog med mej mamma, kände att jag var tvungen å ha nån där som kunde tala för mej, om jag brytit ihop totalt. Men det gick okej, fram tills de började borra, gjorde så jääääääävla ont, som nån brände en jättecigg mott hela mitt huvud. jäkla fan bedövning som inte tog, hade ändå fått 2 sprutor då. Drog in nån maskin å sprutade in nått i tanden, gjorde gör ont det med, men efter det så släppte verken då de borrade iallafall.
Nu är det bara att hoppas det hjälper, har fått pencillin och så har de ju borrat upp tanden en massa, så nu får det fan va slut på värken.
Blir dock inget Statt för mej på onsdag, vågar ju inte riktigt riskera det när jag precis börjat på pencillinkuren, tar alkoholen i helgen istället, känns som det är värt mera, Statt kan vi ta en annan helg.
För denna helg ska vi nog bege oss neråt en sväng, roadtripp som sagt, bara hoppas att mammas å deras bil hinner bli färdig tills fredag, men det borde inte va nått problem.

Ne, nu ska jag se klart på Kommisare Frost, sen ska jag trycka i mej en massa värktabletter och förhoppningsvis sova hela natten, för imorgon ska jag iväg med Åsa, Johanna (å Elle) och bada! Sommar sommar sommar!


Dagens föda: piller i alla dess former.

Inlägg 64

Sitter här med världens tandvärk, har kanske sovit 1h inatt, orkar fan inte! Funderar på om jag ska ringa folktanvården sen iallafall, hade ju tänkt å vänta tills de skulle ta visdomständerna men detta går inte, vet helt ärligt inte när jag sov en hel natt senast, tror det kan ha vart i början av månaden!

Annars har helgen var super (knappt ingen tandvärk), fint väder, roligt folk, alohol i mängder och en husbil (nog bäst av allt). Gick förbi den "vanliga" campingen där, å fyfan vad det stank illa, urin å en jäkla blandad äckellukt, hade nog aldrig pallat att bo där.

Känner att jag inte riktigt kan konsentrera mej att skriva, huvudet är tungt som bly å tanden värker som FAN, så jag ger upp.


Dagen borde; tandläkaren

Inlägg 63

Blev så till mej förut att jag inte visst vart jag skulle ta vägen, gick från att knappt kunna ha ögonen öppna till å få så mycket energi så ni annar inte. Kan inte va normalt haha, göör ringde Kamilla direkt.


Sitter på jobbet å väntar på att få lägga sista damen, var nått ryskt program som vissta var så intressant.


Ska hem sen å se hur bruna alla är, de hade visst haft det jättebra där nere.

Kollade med Emelie förut om vi skulle lyckas ses denna sommar, men det verkade det inte som, alla helger krockade. Men får ta det så fort sommaren är över å jag går i skolan igen, är väl det mest posetiva med det, att man slipper jobba helg.

Börjar dock bli nervös över min jäkla tandvärk som vägrar släppa, vore just snyggt å få gör ont på P&L, risken finns ju om man är fuller å tabletterna inte tar som de ska.

Ne, nu ska vi ta tag i det sista.


Dagens missbruk: alvedov & panodil.

Inlägg 62

Glad midsommar!

Hoppas alla har en super bra dag.

Själv sitter jag på jobbet och väntar på att få gå ner till 2;an å drick kaffe, Maria hade tydligen bakat, vilket låter väldans trevligt.
Annars ska jag spendera kvällen hemma i min ensamhet, eller ja med Lucas. Har köpt mej världens godispåsa som jag ska trycka i mej!



Dagens missbruk: Pepparkakor. 

Inlägg 61

Idag är en väldigt bra dag! För idag blev jag av med min jobbdag nästa torsdag! A-K tog den åt mej. Ska dock jobba 2 dagar åt henne, å tisdagen blir 6.45-21.15 i streck, men det skiter jag i, för jag är ledig nästa Torsdag!

Har även fått pussa på Hugo idag, å det är aldrig fel! Söt som socker den lilla krabbaten.

Fick även höra att Linda (en av frisörskorna här i B-holm) gör hår förlängning, hon hade gjort det på en tjej nyligen å det hade bara kostat 3500, kan hända att det va lite kompispris, men är det inte det så ska jag nog sätta i lite efter sommaren, för det va väldigt billigt!

Ska nu ta och klappa lite på Lucas, är alldeles för dålig på det, å nu när inte mamma är hemma är det väl bäst jag skärper mej så inte stackarn blir ledsen.


Dagens JAAAAA: Anna-Karin!

Inlägg 60

Har gråtit så mycket, precis sett sista (å då menar jag verkligen det sista av alla) avsnitt av Cityakuten. Vet inte riktigt varför, men efter att de vissat en scen från då Mark dog, då började jag tjuta hej vildt. Underbar serie det där! Och avslutnings repliken - Are you coming doctor Green?, Klockrent!

Annars har jag varit hos Maria och blivit fin i håret. Så nu är jag helblond igen.

Vart i Tranås en sväng med Emma också, köpt ett par så fina skor! 

Annars har tydligen nån gud blivit arg på mej eller nått, för nu ska det tydligen gör jäklas med P&L. Vet inte riktigt hur jag ska kunna få till det här. Men än har vi inte givit upp!!!!!


Dagens Ja: Fin fina skor i stl 39, (med lite vilja går allt)

 

Inlägg 59

Har precis ätit 1 liter jordgubbar som kostade 62 kr! Snorrrrrr dyrt. Tänk jag som utan problem kan klämma i mej ett par liter varje kväll, skulle ju bli urfattig direkt.

Så ska jag imorgon bli fin i håret, Maria ska fixsa det som vanligt, å det ser jag så fram emot.

Annars är det snart bara 10 dagar kvar till P & L! Det ser jag också så fram emot!


Dagens.... : Jobb jobb jobb

Inlägg 58

Bra Sverige, bra! Chansen finns ju fortfarande, så nu är det bara å fortsätt såhär!!!!
Heja heja!


Annars har jag idag avklarat 3;e dagen av 45 på jobbet. Tiden kommer med all säkerhet bara flyga iväg, gillar att va där(oftast;).
Men typisk är väl att det, såklart, helt plötsligt dyker upp en massa roliga saker  om helgerna framöver. Denna har Ellen grillfest på fredag, Världshuset på lördag. Nästa, midsommar, har Tessan Grill hemma hos dem i huset. Men jag, jobbar självklart bådda helgerna! Men, om jag bara orkar, ska jag allt ta mej ut till V. Harg på midsommar, kan ju fan inte sitta här själv å glo, skulle nog kännas lite hemskt sådär.


Nu ska jag kolla på Paradiset, gick visst på Tv4 film ikväll.


Dagens Sjukdom: kommande blodförgiftning av den jäkla stickan jag fått in i foten som jag inte kan få ur!

Inlägg 57

För vi ska åka husbil till Peace & Love! Behöver jag säga mer, detta gjorde min dag!


Dagens bästa: Ellens pappa!

Inlägg 56

Känner mej bådde grovt misshandlad och bestulen, hatar hatar hatar att gå till tandläkaren.

Tror ni inte att det var värst hålet, precis vid nån nervgrej! Så inte bara 1 spruta fick jag, å inte heller 2, utan 3 jävla stycken har de haft i mej! AJJJJJ!

Fast igentligen gör det ju inte så farligt ont, själva borrandet, vet inta vad det är som gör att jag får panik. Är väl räddslan att det kan göra ont, å skulle man då rycka till, ja vem vet var borren hamnar?!

Men värst av allt är att jag måste tillbaka, å då förmodligen för att 1. Rotfylla eller 2. Dra ut! Kul va!? Ne.

Roliga är att jag med all säkerthet får va hemma ikväll, har bedövning från precis under ögat ner till hakan, känns sådär å dricka alkohol å va bland folk när man dreglar som en hund.

Ne, nu ska jag sluta gnälla.


Får väl hoppas alla får en gör trevlig kväll varesej bedövningen släppt eller ej.


Imorgon är det iallafall fotboll å nån öl som gäller! ;)


Inlägg 55

15.00 - jourtandläkare Jocke - iMjölby.

Vill inte! Men har så jäkla ont att jag måste nu. Måste ju få sova en hel natt utan att vakna med ont konstant.

Så var jag fattig igår, kan ni bara tänka er vad jag kommer vara ikväll. Om jag lever vill säga!

Hjälp!




Dagens motto: Jag kan gapa stort, jag är inte rädd!


Inlägg 54

Har sjuuuuuuk tandvärk idag, redan tagit de iprenen man får på 1 dag, är nog fan så illa att jag får ringa på måndag, om det inte gott över (SNÄLLLA SNÄLLA!)

Annars sitter jag i B-holm, flyde lägenheten i söndags, orkar verkligen inte sitta där och glo in i vägen. Kommer väl bli galen där i höst när inte Tessan bor bredvid.

Hoppas även så att min deklaration gott igenom så jag får pengarna nästa vecka, är verkligen grymt fattig just nu, helt pank om jag ska va ärlig.
Har till och med bakat eget bröd, så fattig är jag. Haha, ne riktigt så hemskt är det inte, mamma låter mej ju knappast svällt direkt, snarare tvärt om. Vill bara ha sånt bröd, med massa nötter å godheter i.

Annars börjar jobbet på måndag, å då är det bara 17 dagar kvar till P&L, ser så fram emot det.

Och på Lördag är det Sverige-Danmark! Ska hej hej hej ihop med Åsa!

 A Camp : Song For The Leftovers

RSS 2.0