Inlägg 37

Måndag igen. Sitter i skolan som vanligt, tycker faktiskt det är riktigt trevligt här, allt bättre än å sitta hemma själv å glo hela dagarna!

Helgen var super kul. Haft det så roligt!!
Vägen upp i fredags var dock inte lika rolig, det snöade som fan! Emma som åkte på att köra första biten låg i 60km/h på motorvägen, var faktiskt riktigt läskigt där. Efter Nyköping åkte Åsa på att köra istället, det lättade som tur var upp lite då. Men man kan ju undra var alla plogbilar var, inte en ända på hela vägen upp såg vi, lite illa allt!
Sen var det cider å smörgås innan vi gick ombord på båten, men guuuud vilka underliga människor det finns, fulla å äckliga. Men som tur va så hade det visst lyckats komma med en del "normal" på båten med:)
Gungade gjorde det ordentligt en stund med, Emma å jag vart då tvungan å då å hörde hur länge det skulle hålla på, en 1h till sa de, å då kändes det okej, när man visste att det skulle få ett "slut". Sen gör pratade jag och Kamilla med The poddles (eller?) halva natten. Haha vände väl som sagt kappan efter vinden där, men men, kul var det:)

Lördagen var väl helt okej den med, var väl dock sådär lagom sugen på att börja dircka igen, men det gick med.
Begav mej direkt till Hannas mammas fest när vi kom till Mjölby, drack vin å dansade, kul värre:) Sen drog jag och Hanna till parken, träffade sussie där. Kul med, dock var jag egentligen alldeles för tröt för att festa, men allt går om en vill.

Söndagen spenderades i sängen, vaknade å mådde prima, Ända tills 17. typ då jag kände hur jäkla hungrig jag va, kom väl bakis-smällen för både fre å lör. Men efter lite mat å en 1h sömn så var jag människa igen:)

Denna vecka har vi både prov och inlämningsuppg. känns sådär kul. men det ska säkert gå. Nästa vecka så drar ju praktiken igång, det känns också sådär, hoppas såååå att de kan fixsa så jag är ledig de helgerna jag vill.!

Kan även meddela att jag bytt dag på kalaset, det är på lördagen istället, kom fram till att det var flera som kunde då, och så slipper man va bakis på påskafton.:)

Ne, ska ta tag i ett av alla arbeten nu kanske.

Dagens låt: The poodles - Night of passion ;) 

Inlägg 36

I dag var det äntligen dags, Kryssning!

Ska shoppa taxfree, dricka alkohol och hade det gött!:)


Har verkligen inte tid å skriva, måste packa det sista innan Emma och Kamilla kommer.


Men hoppas alla andra får en super helg, för det ska jag ha:))


Dagens ska: åka båt 




Inlägg 35

Idag har Carl T. rullat in på kontot, det gillar vi skarpt!

Nu ska jag till Tessan å fira det med dip å morötter/gurka. Det vet dock inte hon om än, ska ju va våra nyttiga dag idag, men det skiter jag i. haha.

Imorgon är det plugg på allvar som gäller! Kan än såläng typ inget, så det blir som vanligt kvällen innan med panik.

Sen på fredag är det kryssning, The pudels (eller?) spelar visst. Å sen 60års kalas på lördag, det är nice!!!!!:)

Var inne på Vera som hade utförsäljning idag med, hittade en jacka, shorts, en tröja och en väska, allt till halva priset.!


Dagens JA: Carl.T

Inlägg 34.

Åter igen lärt mej läxan att man måste äta ordentligt innan man festar. Fattar inte att de ska va så svårt å få in, och fattar verkligen inte hur det är möjligt att det jämnt är de dagarna jag ska ut på som jag inte är konstant mätt, menar äter ju typ hela tiden annars så..

Annars hade jag ju en tanke att jag skulle ta det lungt denna hel, det sket sej! Emma å jag va hos Dennis å festade igår, sen kinesen å parken å efterfest. Trevligt!

Innan på dagen lekte jag me Hugo! Han gungade för 1a gången, skrek som om han inte fått mat på år och dagar (fast det typ va alldeles nyss), sov som en stock och besökte systemet.(haha han sov dock under tiden vi befann oss i den butiken så ni behöver inte va oroliga att jag gett honom några men eller så :)

Fick även höra att jag tydligen inte alls är populär i vissa "kretsar", men som att jag bryr mej, kan tänka mej vilka det är som inte gillar mej å de är fan inte mycket å hänga i grannen de heller.


Annars så är det ny vecka imorgon, dags att ta tag i alla prov å det som kommer framöver, måste skriva klart en "uppsatts" som ska va inne nästa måndag, och eftersom det är kryssning/60års kalas nästa helg så har jag en känsla av att jag inte kommer ha så mycket tid över för den sen :)
Skulle även vilja gå på vip-kvällen i gränden på torsdag, får se om det hinns med!

Ne nu ska jag ta fram min blåbärsglass och kolla på Beck!

God Natt


Dagens låt: Pussycat dolls - I hate this part


Inlägg 33

Idag är det nått så sjukt synd om mej, Har både tandvärk och mensvärk, är fan inte helt okej.
Men tackar gudarna för alvedon, eller vad det är för piller jag stoppar i mej, utan dem hade jag nog gått under.
Kan väl kanske tyckas att jag borde ringa till tandläkare nu när jag gått med ont i snart en vecka, men ne, hoppas fortfarande att det på nått magiskt sätt ska gå över. Varken vågar eller har råd att går ditt. Men kollade upp om högkostnadskyddet på internet förut och tror att om jag fattade det hela rätt, så får man 50% avdrag efter 3000 kr. Har nämligen en känsla av att det är min visdomstand som jävlas, å det betyder en jävla massa pengar, och smärta, den har ju liksom inte ens kommit fram ordentligt, å vet att mamma berättat att de då kan skära fram den, å bara neeeeeej de vill jag ej!

Mitt internet har även fått sej en knäpp, vet inte riktigt vad jag har lyckats ställa in men alla sidor vill inte riktigt visa sej på första försöket, som när jag kommenterar å sånt, då funkar det inte alls.
Inlägget jag skrev innan skrevs igår men av nån anledning hade det inte alls puplicerats. men men.




Dagens drog: Alvedon


Inlägg 32

Haft en jätterolig helg hos Malin i Linköping. Vin, mat och melodifestivalen. Så kul!
Lyckads dock äta så mycket denna helg så jag lär ska få leva på vatten i flera veckor framöver om det ska jämna ut sej. Som Emelie så fint på pekade, åt jag hela 4 hamburgare, 6 bröd, en exstra stor pommes och hur mycket dricka som helst på Mc donadls i lördags, la då även till nästan ett kilo godis, en kebabtallrik, vin å cider i mängder och så smörgåsar å chips. härligt.

Men imorgon är det måndag igen, veckorna springer som sagt iväg.

Men om 2 helger är det båtutflyckt inplanerad. Sen är det Varberg och för hoppningsviss gbg med.

Ska även kolla hur man gör för att sätta upp sej på lägenheter i Gbg, för ditt ska jag å Johanna nästa sommar!!!

Har även gått och blivit kär Chuk (lr hur namnet stavas) i Gossip girl. bara så underbart dryg å söt. haha

Ska hoppa in i duschen nu, så jag är redo när Beck börjar sen.


Dagens låt:

Inlägg 31

Idag är det redan Torsdag, vilken betyder att imorgon är det Fredag. Och på Fredag kommer Emelie och Johanna hitt! Eller inte hitt, men till Malin i Lkpg, å då ska vi ha så Kul! Jättelängesen jag träffa både Emelie och Malin. 

Annars ska jag snart och träna, step nått tror jag. Sen så blir det tv soffan hos tessan och en massa onytigheter, är ju criminal minds på tv ikväll. Wow!

Ne ska äta lite nu innan jag ger mej av.


Dagens ordspråk : "Jag vill inte höra vad folk säger bakom min rygg, det gör mej alldeles för uppblåst." - Oscar Wilde 

Inlägg 30

Måndag och skola igen. Precis lämnat in ansökningsblanketten för nästa termin, hoppas så att jag kommer in på Sjukvården, men chansen är tyvärr inte så stor, bara 10 platser å är väl i värsta fall upp till 40 sökanden. De går på betygen, så det är verkligen bästa att sköta sej exemplariskt den närmast tiden.

Annars är jag grymt trött på mej sj, Igen! Förstår inte, man borde ju lära sej kan man tycka? Men nu är det ändring som gäller.!

Blivit helt besatt av att flytta igen, vill så bort här ifrån just nu, bara allt är tråkigt här. Vill till Gbg nu! Till och med kollat jobb å bostad på internet, haha, lite surt bara att jag är fast här i åtminstånde 1 år till. Men sen så, då dra flyttlaset, eller hur Johanna?! :)


Ska dock ner en sväng snart, å i helgen som kommer dyker ju Emelie upp, så får ju lite gbg(eller ja Borås, eller Kinna) känsla då. Får leva på det.. :)


Annars så måste jag ta och komma på en present till Monica som fyller 60. Inte lätt det där, vill ju att det ska vara nått som passar henne, fast lite roligt å ja jag vet inte. Men det löser sej, har ju ett tag till å fundera, kanske nån god likör eller nått? Hanna har hon nån favorit sådär? hehe hjälp mej!:))



Dagens låt: Winerbäck (vilken låt som helst:)


Inlägg 29

Lördag igen, veckorna bara springer iväg.

Igår va vi på bio, Män som hatar kvinnor.  Så bra! Kom åter igen fram till att Mikael Nykvist är så fin, han ska jag bara gifta mej med! ;)

Ikväll är det melodifestivalen, mat, vin och flickor. Underbar Lördag!

Dagens låt: Orup- Magaluf

Inlägg 28

Borde egentligen gå och lägga mej nu, men känner mej lite uppspelt sådär underbart. haha, härligt härligt.

Har en massa kul nu framöver, Fre: Bio- Män som hatar kvinnor. Lördag: Fest. Nästa helg kommer Emelien å Johanna hitt och så ska vi fest med Malin, Kläppenreunion eller vad:) sen så är det båt ture helgen efter (tror jag), sen är det dock ett glap på ett tag, då börjar min praktik, men när den väl är slut så drar jag ner till Emelie i Varberg över 1;Maj helgen å festar med henne. Ska även klämma in en tripp ner till Ida i Gbg. Underbart så!


Har dock kommit på att jag imorgon ska försöka "prata upp" mitt G(typ Vg) till ett riktig Vg, kan bli lite svårt eftersom jag än inte öppnat boken, men men. Får väl improvisera.


Ne, God natt alla!




Dagens låt: Dixie chicks - Not ready to make nice 

Inlägg 27

Sitter hos mamma å papap och försöker få nån ordning på uppg. i Människan socialt och kulturellt. Går väl sådär tyvärr, har verkligen grymt svårt att koncentrera mej just nu. Fråga mej inte varför men precis allt annat än just det jag borde tänka på tänker jag på. haha, får väl ta mej en bensträckare och se ifall inte det hjälper, lite kaffe kanske?.

Nästa helg kommer både Johanna och Emelie hitt, och då ska det festas med Malin i Lkpg. Ska bli gör skoj, lite Kläppenreunion liksom, tyvärr utan Lisa och Madde..

Struntade även i passet på gymmet idag, han faktiskt inte. Eller hade jag gått på't så hade jag fått ta två-bussen hem hitt, vilket hade resulterat i att jag inte vart hemma fören vid tre istället för kvar över elva. Kände att jag behövde de timmarna till uppgiften. Sen skulle inte Åsa gå heller, kan ha spelat in lite. haha, mobbat jag vet. Men ska träna imorgon och gå på passet på torsdag, kanske även försöka simma på lördag, vem vet.
Skulle vilja gå på "Män som hatar kvinnor" filmen, se om jag inte kan tvinga med nån på fredag.

Väntar även på att mina jäkla linser ska komma hem, var inne hos optikern i fredags när Hanna å jag var inne, men då hade de fortfarande inte kommit hem, högerlinsen hade tydligen vart slut på lagret, men senast tisdag skulle de ha kommit. Men Nehe, ingen som ringt mej än.

Och eftersom jag inga egna bilder har, norpade jag en som fanns här på datorn.
Tror faktiskt detta är första gången jag träffade Hugo, eller ja, Hugo träffade mej.
Uberdubbersöt är han iallafall.!



Dagens låt: Maia Hirasawa - The worrying kind

Inlägg 26

Igår var det fest fest fest. Mycket roligt var det. Var hos Kamilla innan o kollade melodifestivalen, Jag, Sussie, Åsa o Tessan. Sen bar det va till Världshuset i B-holm. Och sen Klubben i Mjölby. Riktigt roligt allt.
Innan på dagen kollade Åsa å jag på innebandyn, gick inte alls som det skulle. Så vi tröst åt på pizzan, kycklingtallrik. Underbart gott=)

Sitter just nu och flötar chips o dip. Imorgon börjar det nyttiga livet, igen. haha


Dagens låt: Dixie Chicks - You can't hurry love


RSS 2.0