Inlägg 47

Idag fyller Sofie 21 år gammal. Grattis grattis grattis!

Nu ska jag å praktisera, kul. Ne!


Dagen låt: "Vad är det för en dag...."  

Inlägg 46

Detta suger fan! Här sitter jag, en lördagskväll, uttråkad till MAX! Jäkla praktik, känns överjäkligt att inget kunna göra bara för att man ska upp igen innan men ens hunnit läggas sej, typ. Och inga pengar får jag fört, känns också sugit. Står mest å tittar på när de andra jobbar, känner mej gör dum å lat.
Men som tur är så har jag bara 4 dagar kvar, med imorgon. Sen åker jag till Varberga! Yeah.

Och av någon underligg anledning är det självklart enbart skit på tv;n ikväll, tycker jämnt det är nått annars som man skulle vilja se, men som man missar eftersom man ska ut på lördagar, men inte denna. nejnej.

Gud va gnälligt detta blev, men det skiter jag i!


Grattis grattis grattis till Hanna och David som förlovat sej idag!



Dagens låt: Veronica Maggio - 17år
 

Inlägg 45

Idag var jag sjuk nära att bli överfallen av 2 gigantiska hundar, helt enorma kom de hoppande emot mej, kan lova att jag flög med säkerhet ett par meter upp i det blå när jag såg dem. Men som tur va fanns det ju ett staket imellan, men ändå!

Annars har jag haft praktik idag, dock den längsta dagen jag varit med om, va på ett ställe för dementa, å det va så segt, nästa lika träligt som dagis(men bara nästan).
Provade på ett sånt där "stå" solarium idag, bara 10 min, men kände att det är ju bättre än inget. Kan säga att det va tur jag inte tog mer, va skit läskigt i det solariumet. Kände sej sjukt instängd, fick nästan panik, å då lider inte ens jag av kloustriofobi (eller? haha).

Annars har Elin kammat tills sej och blivit "normal" igen. Känns skönt det.
Ska på fredag in till Lkpg med Emma och shoppa, funderar på å kanske köpa den där kameran jag jag sagt att jag vill ha nu, så man har den till sommaren. Vem vet.

Ne, nu ska jag hoppa i säng, börjar redan 7.00 imorgon och så ska min lärare komma på besök, är lite nervöst faktiskt. Ska bla få reda på hur det gick på senaste provet. hoppas så på Vg, lär behöva det om jag ska ha nån chans att få läsa det jag vill sen.


Dagens låt: Säkert - Är du fortfarande arg?

Inlägg 44

Haft en helt underbar helg nere i Göteborg, inte alls nöjd över att den är slut. Förstår inte heller tanken riktigt, ska jag gå runt och må såhär nu, för alltid, eller? Vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Tur är väl att Kamilla kanske ska flytta neråt, får jag en till jag kan våldgästa ;) Har åtminstånde bokat in helgen vecka 33 hos Ida igen, ska på Way out west (?).  Ska fira in att jag slutat jobba då.

Annars vet jag inte vad jag har att se fram emot nu, eller jo, ska ju föhoppningsvis till Emelie nästa helg, v. 18.

Annars får jag väl åter igen tack Ida för helgen, hon har donat å haft sej så, handukar, mat å allt möjligt har hon ordnat till oss. Tack tack!


Dagens låt: Ronan Keating-The Way You Make Me Feel! (idag är det en sådan dag bara;)

Inlägg 43

Veckan har som vanligt sprungit iväg. Och imorgon är det äntligen dags för GÖTEBORG!

Förra helgen var kalas kul. Födelsedagen va med kalas kul å ja till och med praktiken har vart okej.

Men nu ska jag ta och sova, så det blir morgon snart.

God Natt.


Dagens youtube: Susan Boyle

Inlägg 42

-Vad är det för en dag?
-Är det en vanlig dag?
-Nej det är ingen vanlig dag, för det är MIN FÖDELSEDAG!
-Hurra hurra hurra! :)




Dagens allt: Paket, Mat, Tårta, Mat! 

Inlägg 41

Glad Påsk Alla alla!!!!

Sitter hemma med Johanna och en underbar öl i handen:)

Veckan har gått så snabbt! Praktiken är gör bra, simpelt om man jämnför mott inne i husen.

Mådde så jävla dåligt i onsdags kväll, spyde till och med(vilket jag aldrig gör). Men sen mådde prima, eller ja, okej iallafall, gick till jobbet dagen efter (nämnde dock inte att jag mått så illa, får ju verkligen inte jobba då, men hade vart tvungen å ta igen dagarna senare om jag missat). Gick iallafall som i en dvala hela dagen, hade ju kanske bara sovit 2-3h den natten. Men idag är jag som ny igen, sovit underbart bra inatt, skulle ju få dricka öl idag så;)

Imorgon är det daxs för kalas, ska bli kul.

Nästa helg är det Göteborg som gäller! Ska bli sååååå kul! Shoppa å dricka akohol i mängder hela helgen. Niccccce!


Ne, nu ska jag dricka vidare och va lite social med kanske.


Dagens Ja: Öl!

Inlägg 40.

Tisdag och idag börjar praktiken, hade blivit nått missförstånd, min handledare hade väntat på mej förra måndagen å undrat vart jag tagit vägen, men som tur va dubbelkollade hon papprena sen å upptäckte att det va denna vecka, så igår blev jag ledig och idag jobbar jag kväll, börjar få lite fjärilar i magen nu, gör fjantigt men men, vill bara gå så jag får det gjort.

Har inkvarterat mej hos mamma å dem tills fre. så slipper jag pendla fram och tillbaka, är så jäkla träligt på kvällarna å sitta på station 1h å vänta innan man får åka hem, spec om man jobbar morgon dagen efter.

Har även införskaffat mej en ipod nu, en sådär liten en som johanna har. Så jag hoppas såååå att Johanna tar med sej sin dator ner i helgen, så jag kan få norpa lite musik där ifrån?:)
 
Ne, nu är det dags att gå, ska hoppa in på trean innan å hämta lite klädder å så. (slå en glimt på sommarschemat med)


Dagens låt: Britney Spears - If U Seek Amy (är nog den videon du prata om Tessan:)

Inlägg 39

Här sitter jag, en lördagskväll, det var verkligen inte igår jag tog det lungt en hel helg, spec inte utan att jobba. Men det är väl bra å göra det någon gång då å då, kan jag tänka mej.

Kollar på brudens far på tv, och på resor på internet. Har kommit fram till att jag vill åka på tågluffar semester. Vore kul å komma ut å se lite. :)

Annars så har jag faktiskt tränat idag, duktigt så. Var dock på Nyfiket med Åsa sen å flötade både glass och pizza, gott gott.

Å nu sitter jag här med godis och vindruvor, inte fel det heller.

Var ut på balkongen förut, å guuuud vad jag älskar luften så här års, det luktar så sommar å härligt. Sen när jag gick till konsum var det några som grillade, den lukten kändes inte heller helt fel. 

Men hoppas alla alla har det så trevligt ikväll.


I morgon är det Söndag, och jag kommer inte va bakis.!;)


Dagens JA: Solen!!!

Inlägg 38

Fredag idag, härligt värre!
Denna vecka ha sprungit iväg som vanligt! Vet inte vad jag gör med all tid, men inget vetigt iallafall, har endast lyckats träna 1 gång denna vecka, inte helt okej. Men har ioförsej gått med Åsa 2 dagar, och har planer på att dra mej ner imorgon till gymmet. Annars vet jag inte va morgondagen bjuder på, det märks. Skulle dock så gärna vilja grilla! Man blir bara för sugen när vädret är som det är.:)) 
På måndag börjar annars praktiken, börjar bli lite nervös, inte för själva praktiken utan för mitt schema, hoppas så innerligt att det är nått sånär bra, eller så jag iallafall kan bytta dagar å lite. Men det märks som sagt på måndag.

 Hade nog det undeligast provet jag haft i veckan, frågorna va så luddiga så jag förståd nada, hade visserligen knappt öppnat boken innan, men ändå.

Nån hade även norpat min tvätt-tid i morse, har man inte påbörjat sin tid inom 1h, får man vissta ta den. Jag hade bokat från 07, för att kunna slänga in en maskin innan skolan, började dock inte fören 09, så kom inte ner till tvättstugan fören vid halv nio, å då va det upptaget, och såklart stod den lappen  om regeln in i tvättstugan så jag fatta nada. Blev så jäkla sur. Fast hon som hade tagit den kom ner när jag va där och hon var jätte trevlig, fick nästan dåligt samvete över att jag lätt jättearg när jag fråga om det va hon som tagit tvättstugan ifrån mej.


Ne, nu ska jag trycka i mej en massa godis och popcorn, det är Helg! :)


Dagens låt: The poodles- crying 


RSS 2.0